1 mål fra klubbens første ligapoint

23. september 2018

Lørdag gik turen til Randers hvor der skulle spilles håndbold i landets bedste række. Den foreløbige korteste afstand til et udebane opgør i indeværende sæson betød at EH Aalborg var flot repræsenteret på gæste tribunen i Randers Arena.

EH Aalborg kom godt fra start og var således foran det meste af 1. halvleg hvor hjemmeholdet dog fik lukket hullet og holdene gik til pause helt lige. Det flotte spil fortsatte ind i 2. halvleg og truppen disponerede deres kræfter godt og så friske ud mod kampens slutning.

Med få minutter tilbage havde EH Aalborg i to omgange muligheden for at komme foran med 4 mål, men formåede desværre ikke at udnytte chancen. Derimod kom Randers tilbage i kampen og vandt i sidste ende 22 – 21 efter en hektisk afslutning på kampen.

Tusind tak til jer der mødte op og støttede holdet igår og tak til alle jer der fulgte med via telefon/internet. Vi sætter enorm stor pris på alle de positive tilkendegivelser og jeres hilsner betyder meget, specielt midt i ærgrelsen efter en kamp som igår, hvor det var så tæt på klubbens første ligapoint.

 

Nordjyske artikler og billeder fra kampen HER og HER.
KØB BILLET HER til næste hjemmekamp, Onsdag d. 3. Oktober mod København Håndbold.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018