1 point i sæson-premieren

30. august 2019

Torsdag aften var ventetiden endelig forbi da sæsonens første ligakamp bød på en udebanetur til Holstebro´s Gråkjær Arena. I sidste sæson blev det i begge opgør med TTH en tæt affære og der var derfor stor spænding forud for aftenens opgør. På trods af småskader hist og her i opstarten, var det en komplet trup der stillede klar til kamp, med undtagelse af Emma Steffin som stadig er under genoptræning efter rygproblemer. 

Der skulle gå hele 5 minutter før der kom det første mål i opgøret. Dette faldt til hjemmeholdet efter begge mandskaber havde brugt et par minutter på at banke sommerpausen ud af kroppen. Specielt udskiftning af de to kampboldte sænkede spillet lidt, men da der blev fundet en ny bold, begyndte spillet af flyde mere. Det kom til udtryk ved at EH Aalborg momentvis var foran et par gange i kampens indledning. Holstebro fik bedre fat mod slutningen af 1. Halvleg og kunne derefter gå til pause med en føring på 4 mål.

EH Aalborg fik en fantastisk start på 2. Halvleg og efter få minutter var holdene lige igen hvilket tvang TTH til at bruge en timeout. Derfra blev det en tæt affære gennem hele halvlegen og med 10 minutter tilbage af kampen levede håbet om premiere-point da Mie Krogh Larsen kom ind fra bænken og pillede glansen af TTH´s sikre straffeskytte Camilla Pytlick. Dog kom TTH igen foran og med kun 1 minut tilbage af kampen scorede selvsamme Pytlick til 24-22 til stor begejstring for hjemmeholdets tilhængere som dermed troede at kampen ville være afgjort. Men EH Aalborg´s nye svenske signing Jenny Carlson og hele EH ville det anderledes. Før hjemmeholdet var blevet færdig med at juble havde Jenny allerede lagt bolden i nettet i den anden ende. Derefter havde TTH ikke travlt og tog en timeout med 18 sekunder tilbage af kampen. Med 7 sekunder tilbage på uret lavede TTH en regelfejl hvorefter Emma friberg hurtigt spillede bolden op til sin landskvinde Jenny Carlson som sendte en kanonkugle afsted blandt venner og fjender mod hjemmeholdets målfelt. Bolden strøg forbi skulderbladene på 2 TTH spillere som var travlt beskæftiget med at opdække Mathilde Storgaard og bolden landede derfor lige for fødderne af Anne Brinch Nielsen som med et elegant lop fra fløjen kunne sikre sæsonens første point med 1 sekund tilbage af kampen, til kæmpe forløsning for hele holdet der kæmpede ufortrødent hele kampen igennem.

En flot kollektiv  indsats blev belønnet med et enkelt point i sæsonens første kamp hvor det stod klart at de små detaljer stadig kan forbedres, mens fightervilje og truppens øget bredde gjorde en stor forskel.

Kom og støt holdet når vi tager imod Aarhus United i sæsonens første hjemmekamp – Onsdag d. 4. September i Nørresundby Idrætscenter.

Køb billetter her!

Nordjyske:

https://nordjyske.dk/nyheder/sport/eh-aalborg-fik-point-i-sidste-sekund/45bde67b-82fb-4a76-a554-37a31abf6d1e

https://nordjyske.dk/plus/sport/efter-dramatisk-afslutning-saa-glad-for-det-lykkedes/69070cea-67f7-4821-aab9-1610430a6429


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018