2. Sejr i træk!

11. april 2019

Onsdag aften gik turen til Skanderborg i kvalifikationsspillets første udebane kamp. I sæsonens første to opgør mod Skanderborg Håndbold endte det med et smalt nederlag, på kun et enkelt mål i begge kampe. Det var derfor en revanchelysten trup der gik ind til dagens kamp i fin form med 2 sejre i de seneste 3 kampe. Det kunne ses for det var et meget opsat EH hold der kontrolerede store dele af første halvleg. EH Aalborgs mål kom fra alle positioner, men selvom Skanderborgs landsholdskeeper leverede store redninger, var skuddene for mange og EH Aalborg kunne derfor gå til pause foran 12-14.

Det gode spil forsatte i anden halvleg hvor truppen leverede 10 fantastiske minutter som er blandt sæsonens højdepunkter. Et vel- og sammenspillet kollektiv kombineret med en flot 2. Halvleg af Emma Friberg, betød af føringen blev øget med 8 mål da Emma selv kunne score til 14-22. Derefter fulgte en mindre god periode hvor Skanderborg kæmpede for at komme tilbage i kampen og den store føring var kortvarigt reduceret til 2 mål. 3 vigtige scoringer fra Line Berggren Larsen holdte Skanderborg på afstand og i kampens sidste minutter blev sejren slået endeligt fast. Dermed kunne fejringen bryde løs over 2 ekstremt vigtige point som kan vise sig at have afgørende betydning for den endelige placering i kvalifikationsspillet.

Månedens mål…

Anne Brinch Nielsen er blandt de nominerede til månedens mål i Marts. Anne scorede et finurligt mål i den seneste hjemmekamp mod Silkeborg Voel som vi også efterfølgende delte på vores Instagram. Dette mål er nu blandt de nominerede scoringer og Anne ligger i øjeblikket helt i front med 37% af stemmerne. Klik herunder for at se alle mål og for at afgive din stemme på Anne!

https://tophaandbold.dk/stem-dameligaen

Husk at der er gratis entré til næste hjemmekamp som spilles i Gigantium, Lørdag d. 13. April kl. 18:30.

Artikler fra kampen:

Nordjyske

Tv2 Nord

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018