Flot indsats mod ubesejrede Odense

24. januar 2019

Onsdag d. 23. Januar gik turen til Fyn i sæsonens 2. opgør mod HTH-ligaens tophold Odense Håndbold. Jan Pytlick´s tropper havde forud for kampen vundet alle deres 17 kampe i ligaen, så der ventede EH Aalborg en kæmpe udfordring i dagens opgør hvis der skulle point med hjem til Nordjylland.

Cheftræner Karen Brødsgaard var blevet inviteret til at tale for Odense Håndbold´s 300 VIP gæster og her gjorde hun det klart at der ventede en stor opgave og at EH Aalborg ville forsøge at spille frit på egne præmisser og bruge perioder af kampen til at indføre og teste nye koncepter og taktikker.

Da kampen startede havde lidt over 1300 tilskuere fundet sig til rette på tribunerne og de kunne se et veloplagt hjemmehold der kom blæsende ud af starthullerne, hvilket resulterede i at Karen Brødsgaard kaldte time-out efter kun få minutter. Derefter kom der bedre styr på organisationen, men topholdet fortsatte ufortrødent og kunne gå til pause foran 18 – 13.

I anden halvleg kom hjemmeholdet igen godt fra start, men et engageret trænerteam fik råbt holdet i gang og flere af EH Aalborg´s spillere begyndte at spille mere frit og vise flotte detaljer. Kampen bar præg af høj tænding og en masse fight, hvilket undervejs resulterede i et knytnæveslag i ryggen på Laura Damgaard og en albue i ansigtet til Mathilde Storgaard i kampens afslutning. Der blev kæmpet til det sidste og EH Aalborg kom dermed fra opgøret med skindet på næsen mod det suveræne tophold som vandt kampen 34-27.

Førnævnte Laura og Mathilde spillede en flot kamp hvor det blev til 4 mål på stregen fra Mathilde mens Laura udvidede føringen som HTH-ligaens topscorer med 10 mål.

I næste runde tager EH Aalborg imod Randers HK på hjemmebanen i Nørresundby Idrætscenter. Til kampen er familierabatten genindført hvilket betyder at 2 voksne & 2 børn, eller, 1 voksen & 4 børn kan komme og heppe på EH Aalborg for kun 100kr.

Køb familiebilletten, sæsonkort eller enkeltbilletter her

Billeder fra kampen mod Odense Håndbold

Nordjyske artikel


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018