Sidste sæsons guldvindere på udebane

7. februar 2019

Onsdag d. 6. Februar gik turen for anden gang i sæsonen til hovedstaden. Sidste års tur bød på sæsonens første sejr mod Ajax, men denne gang var det sidste års guldvindere fra København Håndbold der ventede. Sidst de to hold mødtes blev det til et nederlag til EH Aalborg på 8 mål da EH Aalborg fik TV-premiere på hjemmebane i Oktober.

I sidste runde fik fik EH Aalborg en forløsende sejr mod Randers, så der var tanket selvtillid forud for opgøret. Det var tydeligt at se i kampens indledning hvor god energi og en tidlig udvisning til København på grund af en regel fejl under udskiftning betød at EH Aalborg kom fra start med en føring på 3-1. Søren Fisker var manden med ansvaret for dagens kamp og 15 minutter inde i første halvleg tog han EH Aalborg´s første timeout. Holdet kæmpede videre men få minutter inden halvlegen slog hjemmeholdet hul og kunne gå til pause med en føring på 4 mål.

EH Aalborg fik en god start på 2. halvleg og fik reduceret hjemmeholdets føring, men derefter fulgte en mindre god periode der resulterede i flere tekniske fejl og scoringsproblemer. Med 12 minutter tilbage havde hjemmeholdet udvidet føringen til 8 mål, men herefter kom der igen gang i spillet hos Aalborg som leverede 12 rigtig gode minutter i kampens slutfase. Vigtige mål af Mille Eisenhardt og Julie Jensen, samt en stor redning fra Mie Krogh Larsen betød at hjemmeholdets føring kortvarigt var reduceret til 3 mål, men København lagde de sidste kræfter på banen og fik scoret 2 hurtige mål hvilket betød at kampen endte med en forventet sejr til favoritterne på 32-27.

Onsdag d. 13. Februar tager EH Aalborg imod Herning Ikast Håndbold på hjemmebane i Nørresundby Idrætscenter. Find billetter her!

 

Artikler fra kampen:

Nordjyske – kampartikel

Nordjyske – Emma Friberg reaktion

Tv2 Nord – kampartikel


Comments

  1. mirror site - 28. august 2020 at 14:35

    This website truly has all the information I wanted about this subject and didn’t know who to ask.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018