Ajax fik revanche

24. februar 2019

Lørdag havde 340 tilskuere fundet vej til Nørresundby Idrætscenter for at se nøglekampen mellem EH Aalborg og Ajax København. I første opgør på udebane blev det til en overbevisende sejr på hele 10 mål og der var derfor store forventninger til dagens kamp. Men siden seneste opgør har Ajax haft en god periode og dagens modstander skulle vise sig at blive en større udfordring end først antaget.

De to hold fulgtes ad i første halvleg hvor det dog krævede lidt tid for hjemmeholdet at komme ordentligt igang. De ellers så normalt sikre langskud ville ikke ind og derfor måtte målene i større grad komme fra fløjen og stregen. Begge hold virkede lidt nervøse og kampbilledet blev derfor til tider også en smule rodet inden de to hold kunne gå til pause helt lige ved 12-12.

EH Aalborg kom skidt fra start i anden halvleg hvor der var langt mellem scoringerne til hjemmeholdet. I stedet begyndte Ajax København stille og roligt at udbygge en føring og var i en periode foran med 6 mål. Med ca. 10 minutter tilbage af opgøret samlede EH Aalborg de sidste kræfter i jagten på at komme tilbage i kampen, hvilket til dels lykkedes. Med 2 minutter igen var Ajax Københavns kun foran med 2 mål, men i de afgørende momenter blev det til to tekniske fejl i træk for hjemmeholdet og dermed udeblev det store comeback. Ajax København fik deres revanche og vandt 24 – 20 på en dag hvor angrebsspillet aldrig kom til at fungere for EH Aalborg.

 

Fredag d. 1. Marts kl. 19:00 venter næste afgørende kamp mod Skanderborg Håndbold.

Køb billetter til kampen her: Billetter EH Aalborg – Skanderborg Håndbold

 

Artikler fra kampen:

Nordjyske

Tv2Nord


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018