Anna Lillesø på rundens hold efter ærgeligt nederlag i Randers

14. februar 2020

Onsdag d. 12. Februar gik turen til Randers til 20. Spillerunde i HTH-ligaen. Efter en række svære kampe mod ligaens tophold, var dagens kamp udset som en mulighed for at få selvtillid i truppen forud for en række afgørende kampe i grundspillet.

EH Aalborg kom godt fra start i kampen og halvvejs ind i første halvleg var de to hold helt lige. Herefter fik Randers HK et minde overtag og da EH Aalborg var uheldige med et par stolpeskud og tekniske fejl, kunne Randers gå til pause med en føring på fire mål 14-10. I anden halvleg kom Randers bedst fra start og øgede hurtigt føringen med yderligere 3 mål. EH Aalborg kæmpede for at skabe kontakt men afstanden forblev i det meste af halvlegen 7-8 mål. Mod slutningen løb kræfterne op og Randers HK kunne sikkert køre sejren hjem på 34-23.

Anna Lillesø spillede en stor kamp med 5 mål ud af 7 forsøg hvilket sendte fløjspilleren direkte på rundens hold i HTH-ligaen. Stort tilykke til Anna med pladsen i det fornemme selskab i 20. Spillerunde.

I næste kamp venter Ajax København som spilles på vores hjemmebane i Nørresundby Idrætscenter. Sidst blev det til 2 point over klubben fra hovestaden, så vi glæder os til kamp Lørdag d. 22. Februar kl. 15:00.

Billetter til kampen kan købes ved at trykke her.Kamprapport:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018