Begge point med hjem fra København!

20. oktober 2019

Efter en træls oplevelse mod Randers HK hvor sejren blev tabt i det sidste minut, var spillertruppen særdeles opsatte på at rejse sig mod Ajax København i HTH-ligaens 8. Spillerunde. Forud for Lørdagens udebanekamp lå Ajax en enkelt plads over EH Aalborg i tabellen og begge hold havde udset sig opgøret til en mulighed for at skabe lidt luft til bunden, efter at både Horsens og Holstebro havde fået point på kontoen siden sidst.

Og dette kunne ses fra start. EH Aalborg kom bedst på banen og havde efter få minutter skabt en føring på 1-4. EH Aalborg var i kontrol i det meste af første halvleg, men mod slutningen med ca. 7 minutter til pause kom Ajax tilbage og fik skabt kontakt og derefter lykkedes det hjemmeholdet at komme til pause med en føring på 13-12.

Efter pausen var kampbilledet fra første halvleg vendt på hovedet. Nu var det EH Aalborg der måtte kæmpe for at hænge i. Efter 40 minutter var der kontakt og derefter blev det 10 hæsblæsende minutter hvor kampen bølgede og de to hold var helt lige. I kampens slutfase, med 10 minutter tilbage, kom EH Aalborg igen foran for første gang i anden halvleg og herfra så de sig ikke tilbage. I de afgørende momenter i slutminutterne lavede hjemmeholdet en række tekniske fejl, mens Line Berggren Larsen scorede 2 sikre mål og kunne dermed afgøre kampen til 21-24 og samtidig blive kampens topscorer med 8 mål. 

Med dagens sejr har truppen nu formået at hente 5 point i 8. Runder. Til sammenligning skulle der i sidste sæson spilles 19 kampe før det 5. Point var en realitet. Dermed er truppen nu kun en enkelt sejr fra at have hentet sidste sæsons samlet point total i grundspillet. 

Onsdag d. 23. Oktober skal vi prøve kræfter mod sidste sæsons sølvvindere fra Herning-Ikast Håndbold hvor det samtidigt bliver til et gensyn med Julie Jensen som for nylig har gjort comeback efter en skade. 

Billetter til kampen kan købes her!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018