Bittert nederlag på et enkelt mål

14. oktober 2019

Lørdag kom Randers HK på besøg i Nørresundby Idrætscenter. Der var blevet set frem til kampen på baggrund af de hidtil tætte opgør mod Niels Agesen´s tropper og Lørdag blev ikke nogen undtagelse. Randers kom bedst fra start, men efter kort tid fik EH Aalborg gang i spillet og skabt en solid føring. Et veloplagt hjemmehold var gennem hele første halvleg foran med 3-4 mål mens Randers måtte hænge i for at sørge for at afstanden ikke blev for stor. Mod slutningen af halvlegen lykkedes det gæsterne at få skabt kontakt og de to hold gik dermed til pause adskilt med et enkelt mål i Aalborg´s favør.

I anden halvleg kom EH Aalborg bedst fra start og fik hurtigt den komfortable føring tilbage på 3 mål. Det høje tempo kostede mange kræfter og i takt med at udskiftningerne blev flere, forsvandt lidt af flowet hos hjemmeholdet. Dette betød at Randers kom tættere og tættere på og med 13. minutter tilbage af kampen var det igen helt lige ved 21-21.

I kampens afslutning kom EH Aalborg igen foran, men da hjemmeholdet blev ramt af en udvisning skabte dette fornyet energi hos gæsterne. I de allersidste minutter betød et brændt straffekast og et uheldigt skud på stolpen at Randers løb afsted med sejren på et enkelt mål til slutresultatet 26-27. 419 tilskuere havde fundet vej til dagens hæsblæsende kamp.

Næste hjemmekamp spilles d. 23. Oktober når Herning-Ikast Håndbold kommer på besøg.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018