Comeback til Emma Steffin i nederlaget til TTH Holstebro

5. januar 2020

Lørdag d. 4. Januar var det endelig blevet tid til håndbold igen i HTH ligaen efter en forlænget vinter pause pga. verdensmesterskaberne i Japan. Den første kamp i det nye år bød på returopgøret mod TTH Holstebro som 19/20 sæsonen blev indledt imod. Indtil nu er det altid blevet til utrolig tætte opgør mod Holstebro og senest blev det til et enkelt point på udebane. Derfor var der store forventninger i 2020 premieren.

Dagens kamp blev spillet på moderklubben Dronninglund IF´s hjemmebane og 273 tilskuere fandt vej til hallen hvilket skabte en tæt op intens kulisse for dagens opgør hvor også udeholdet var flot repræsenteret på tilskuerpladserne.

I kampen indledning var de to hold meget jævnbyrdige og EH Aalborg havde mange chancer for at sætte sig i front, blandt andet med et par brændte store chancer og to brændte straffekast. Derfor var det Holstebro som kunne gå til pause med en føring på 2 mål efter en halvleg hvor vinterferien virkede til stadig stadig at sidde lidt i kroppen på spillertruppen.

I anden halvleg kom Line Berggreen flot i gang og endte med samlet at score 8 mål. Men særligt én spiller var i fokus i dagens kamp. Emma Steffin kunne efter 14 måneder væk fra banen endelig gøre comeback efter en lang og hårdt skadespause, hvilket skabte stor glæde hos både publikum og spillertruppen. Et kæmpe stort skulderklap til Emma for den enorme indsats det har krævet at vende tilbage til ligahåndbold efter rygskaden.

Men på trods af en god indstilling og vilje hos hjemmeholdet, måtte alle sande at de nyslåede Santander Cup Bronzevindere var i en god kampform, hvilket blev for stor en udfordring for EH Aalborg. Kampen endte dermed 27-22 til gæsterne hvilket betyder at EH Aalborg fortsat ligger på en 12. plads med 5 point.

Onsdag gælder det årets første udebanekamp mod Aarhus United.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018