EH Aalborg 25 – 32 Viborg HK

8. august 2018

EH AALBORG 25 – 32 VIBORG HK

Tirsdag d. 7. August spillede EH AALBORG træningskamp mod Viborg HK i Gug Hallen i Aalborg. Det blev til et nederlag på 25 – 32 i den hidtil største test i pre-season.

Godt 100 tilskuere havde fundet vej til Gug Hallen og de kunne se EH AALBORG spille lige op med Viborg HK i en tæt første halvleg. I anden halvleg trak Viborg dog fra, men der var ikke tid til at slappe af da EH Aalborg flere gange med flot kombinationsspil viste at de var i stand til at lave 2-3 mål i løbet af ganske få angreb.

Hjemmeholdet som havde stor ære af kampen forsatte de gode takter fra opstarten og viste fightervilje og gav eksempler på de kvaliteter der i sidste sæson sikrede EH AALBORG oprykning med flere runder tilbage af 1. Divisionen. Det blev også til et glædeligt gensyn med tidligere holdleder Pernille Kjær som nu beriger Viborg HK med hendes talenter, samtidigt med at Mathilde Storgaard kunne få et kram og en snak med tidligere holdkammerater.

Cheftræner Karen Brødsgaard var tilfreds med holdets indsats og ser en generel fremgang i opstarts-processen. Til EH TV udtaler Karen:

“ … så snart vi har tålmodigheden, vi holder vores angrebslængde og så at vi allesammen er agresive mod mål, så ser vi også at vi kan få Viborg ud at sejle idag og det er jeg rigtig glad for at se.”

Nordjyske artikel fra kampen – Tryk her:

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018