EH Aalborg – Bjerringbro 35-27 (18-12)

7. april 2018

Det var et Bjerringbro-hold, der havde alt at spille for, der fredag aften havde taget turen til Nørresundby Idrætscenter.
I en direkte duel med Gudme og Vendsyssel om at undgå nedspillet til 2. division, skulle gæsterne forsøge at tage point fra et Aalborg-hold, der ikke havde tabt en kamp siden nederlaget mod Horsens i efteråret.

De nordjyske værter fik en flyvende start på kampen, der bød på en sprudlende offensiv, og således var stillingen 15-7 efter 19 minutter spil af første halvleg. Bjerringbro ville dog ikke sættes helt af, og med en scoring fire sekunder før pausen var stillingen 18-12 til Aalborg.

I de første 12 minutter af anden halvleg havde Aalborg igen en stærk periode.
En fordobling af føringen til 26-14 betød, at Bjerringbro måtte smide det grønne timeoutkort, og det var ikke fordi, det havde en særlig stor effekt.
Med 10 minutter tilbage var stillingen 30-18 til hjemmeholdet, som til gengæld begyndte at slække gevaldigt på koncentrationen.
Gæsterne fik lov til at vinde en periode med 7-0, men det var for sent.
Kampen endte med en stensikker sejr på 35-27, og førstepladsen i 1. division blev sikret inden sidste spillerunde, hvor oprykkerne fra Skanderborg venter.

Kampens spiller for EH Aalborg blev Line Berggren Larsen, der sled sig til fem scoringer, som blev krydret med et par assists og et solidt defensivt arbejde.

Målscorere: Laura Damgaard 11, Kaja Kamp Nielsen 5, Line Berggren Larsen 5, Julie Jensen 4, Emma Steffin 4, Kamilla Dohn 2, Julie Aagaard 1, Siri Seglem 1, Caroline Mose 1, Mathilde Selmar 1


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

Duppen-Bingo

Duppen-Bingo

Mød os på Facebook

Kommunikation og hjemmeside ©2015 - JEPPE.DK