EH Aalborg har spillertruppen klar til den kommende sæson.

14. juni 2018

EH Aalborg er nu godkendt som kontraktklub af DHF og har dermed spillertruppen klar til den kommende sæson.

Med tilgang af 6 nye spillere til ligatruppen, er EH Aalborg klar til sommertræningen med kurs mod næste sæsons store udfordring i damehåndbold ligaen.
De 6 nye i truppen er: målvogter Emma Friberg, Ringkøbing Håndbold, højre fløj Anne Brinck Nielsen, Team Esbjerg, stregspiller Matilde Storgaard, Viborg HK, venstre fløj Katja Ryesberg, Ringkøbing Håndbold, stregspiller Sara Kjærsgaard, Hadsten, og venstre back Cecilie Tomsen, Horsens Håndbold Elite.
Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes EH Aalborg, at hente disse dygtige og meget talentfulde spillere til vores liga trup. 4 af spillerne kommer med erfaring fra dameligaen, Cecilie Thomsen har erfaring fra ungdoms landsholdet, og Sara Kjærsgaard har udfoldet sit talent i Hadsten i 1. division.

Vi har samtidigt måttet sige farvel til 8 af spillerne fra den forgangne sæson. De 7 er Mille Guldhøj, Caroline Mose, Kaja Kamp Nielsen, Siri Seglem, Kristina Bille, Anna Ring, Mathilde Selmer og Elizabeth Nørgaard. Det lyder umiddelbart af mange, men Kristina Bille har været ude siden julepausen, da hun er gravid og Kaja Kamp Nielsen skal til TTH Holstebro. Siri Seglem har valgt, at indstille en lang og flot karriere, Mille Guldhøj flytter fra Aalborg, Anna Ring stiller håndboldskoene på hylden og Mathilde Selmer, Caroline Mose og Elizabeth Nørgaard holder en pause fra tophåndbolden. Vi vil hermed ønske alle spillere alt godt i fremtid og en meget stor tak for indsatsen i EH Aalborg i de forgangne sæsoner.

Med indfrielsen af vores langsigtede mål om oprykning til dameligaen, har vi siden det blev en realitet arbejdet hårdt i kulissen for at forstærke truppen. Med de nævnte spillere har vi nu en trup, der stadig er meget ung, men en trup hvor 6 spillere har erfaring fra landets bedste række. Vi ved der skal arbejdes hårdt for succes, men vi er klar til at tage udfordringen op, og ser fortrøstningsfuldt frem mod de nye opgaver til den kommende sæson. Vi holder os stadig orienteret på spiller markedet, og kan ikke udelukke, at der kommer yderligere 1 eller flere spillere ind i truppen til at styrke vores unge og talentfulde trup.

På trænersiden siger vi farvel, men på forhåbentlig gensyn, til Pernille Kjær, vores tidligere spiller og træner siden ungdomsårene, der skal være træner i Viborg HK i den kommende sæson. Tusind tak for din store indsats som spiller og træner.

Vores nye trænerstab, Søren Fisker og Karen Brødsgaard, vil i den kommende tid påbegynde forberedelserne til den kommende sæson, der byder på masser af træning med bold og vægte, så spilletruppen er klar til at tage kampen op mod nye stærke modstandere fra landets bedste dameliga.

Samtidigt arbejder vi benhårdt på, at skabe det nødvendige økonomiske fundament for driften af EH Aalborg i dameligaen. Vi løber det lokale og regionale erhvervsliv på dørene i disse dage, og vi håber på at rigtig mange partnere og sponsorer finder vores visioner så interessante, at de vil investere i en fælles udvikling og vækst i og omkring damehåndbolden i Aalborg og omegn.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018