EH Aalborg – Horsens Håndbold Elite 22-23 (11-14)

10. november 2017

Under en uge efter den flotte præstation i Hadsten, skulle EH Aalborg forsøge at vinde endnu en topkamp, da Horsens var på besøg i Nørresundby Idrætscenter torsdag aften.

Hjemmeholdet kom hurtigt foran 4-1, men så gik klappen ellers ned. Efter 12 minutter var stillingen således 6-4 i Horsens’ favør, hvilket tvang Aalborg-bænken til at tage en timeout.

Det fik desværre ikke boldene i kassen, og først efter 18 minutters spil kunne Julie Aagaard reducere til 5-8. Det var en scoringspause på 14 minutter, der blev brudt, og det blev desværre ikke den sidste i kampen.

Efter et stærkt comeback frem mod pausen var stillingen 14-11 til Horsens, hvor det var værterne, der havde fået momentum.
Det fortsatte i anden halvleg, hvor Line Berggren Larsen kunne score til 21-18 efter blot 14 minutter af anden halvleg.

Derefter var det igen tid til en scoringspause, og Aalborg-holdet kunne blot score en enkelt gang i de resterende 16 minutter af kampen, hvorfor slutresultatet blev 23-22 til Horsens.

Kampens spiller blev Emma Steffin, som gjorde en god figur i forsvarsspillet og i kontrafasen.

Målscorere: Laura Damgaard Lund 5, Kaja Kamp Nielsen 4, Line Berggren Larsen 4, Julie Aagaard 3, Julie Jensen 2, Emma Steffin 2, Caroline Mose 1, Kamilla Dohn 1


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

Duppen-Bingo

Duppen-Bingo

Mød os på Facebook

Kommunikation og hjemmeside ©2015 - JEPPE.DK