EH Aalborg klar til årets sidste brag mod SønderjyskE

18. december 2020

Kampen spilles uden tilskuere – Kampen streames på vores Facebook side

Af Stefan Holmager Larsen – 

Kalenderårets sidste kamp er på programmet, når håndboldkvinderne fra EH Aalborg lørdag eftermiddag løber på banen i Nørresundby Idrætscenter til endnu et topopgør i kvindernes 1. division mod SønderjyskE. Med kampen tager EH Aalborg hul på anden halvdel af sæsonen i landets næstbedste håndboldrække.

Efter onsdag aftens lange udebanetur til Midtsjælland, hvor nordjyderne sikrede sig to point i storsejren på 20-27 over TMS Ringsted, så har Allan Heines tropper nu spillet halvdelen af denne sæsons kampe i divisionen, og med et hold bestående af lutter nye spillere tilsat blot to gengangere fra sidste års spillertrup, så er aalborgensernes cheftræner ikke sen til at godkende halvåret.

– Havde du fortalt mig inden sæsonen, at vi ville stå med 18 point efter 11 spillerunder, så ville jeg være rigtig godt tilfreds. Det er et helt nyt hold, som vi stadigvæk er i gang med at blive klogere på – og bliver klogere på for hver kamp vi spiller, og for hver træning vi har, så det er jeg meget tilfreds med. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi har tabt de to kampe til Hadsten og Ringkøbing, men i bund og grund ville det måske være for meget at forlange, at vi kunne gå fuldstændig ubesejret igennem en halv sæson med et sprit nyt hold på stort set samtlige positioner, siger Allan Heine.

Netop Hadsten, Ringkøbing og EH Aalborg ligger side om side i toppen af 1. divisionen, hvor både østjyderne og nordjyderne hver har hentet 18 point, Hadsten dog med en ekstra kamp spillet, mens Ringkøbing ligger på 17 point efter blot 10 spillerunder. Det er derfor endnu helt lige i toppen af tabellen, og hvorfor aalborgenserne er pisket frem til sejr for at holde trit med de øvrige tophold, når holdet løber på banen lørdag eftermiddag.

Anderledes SønderjyskE-spil end tidligere

EH Aalborg og håndboldpigerne fra SønderjyskE har allerede mødt hinanden to gange tidligere i denne sæson – én gang i pokalturneringen, hvor nordjyderne i Aabenraa sejrede med smalle 25-26, og én gang i turneringen, hvor aalborgenserne nok engang trak sig sejrrigt ud af udebaneopgøret med 18-22. Men siden dengang har sønderjyderne fået bedre styr på tropperne, og efter en justering af spillet er holdet begyndt at bevæge sig op igennem tabellen, hvor de ligger på en øjeblikkelig sjetteplads fire point efter Aalborg.

Bortset fra et smalt to-måls-nederlag til Bjerringbro på udebane i slutningen af november, så har SønderjyskE vist skræmmende styrke i de seneste par uger, hvor holdet har vundet med henholdsvis 14 og 8 mål hjemme over AGF og Gudme HK, mens den mest meritterende sejr dog blev taget for godt to uger siden med 23-30 på udebane over topholdet fra Hadsten.

– Peter (Nielsen, cheftræner for SønderjyskE, red.) har fået godt styr på sine piger dernede. De har fået omstruktureret lidt i den måde de spiller på, hvor jeg synes, at de er på et helt, helt andet niveau, end da vi mødte dem to gange tidligere i sæsonen. Så der skal lidt noget andet fysisk power til defensivt. Vi har holdt dem godt nede de to første gange, men der skal noget helt ektraordinært til, hvis vi defensivt skal kunne holde styr på dem, som vi har gjort i de andre kampe, men det tror jeg også på, at vi kan levere, siger Allan Heine.

Grundet de seneste restriktioner som følge af covid-19-pandemien, så spilles kampen mellem EH Aalborg og SønderjyskE i Nørresundby Idrætscenter uden tilskuere.  Det er dog alligevel muligt at følge kampen live på EH Aalborgs facebookside, hvor vi streamer kampen lørdag den 19. december fra klokken 14.00.

 

Stemningsvideo fra sidste opgør mod SønderjyskE


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018