EH Aalborg – SønderjyskE 28-27 (15-11)

7. januar 2018

Der var lagt op til revanche, da EH Aalborg lørdag eftermiddag tog imod SønderjyskE i Dronninglund Hallerne.
Den første kamp mellem de to hold endte nemlig med et nederlag til nordjyderne, og derfor var kampen af særdeles stor betydning for begge hold.

Kampen startede ikke planmæssigt for EH Aalborg. Der blev løbet meget kontra fra begge holds side, og flere oplagte muligheder blev misbrugt. Således var det grønne timeoutkort ved at sidde løst på trænerbænken, da SønderjyskE var foran 2-0 over syv minutters spil.

Timeouten udeblev, da den næste periode bød på fantastisk spil fra aalborgensisk side. En periode på seks minutter blev vundet med 7-0, inden gæsternes træner Olivera Kecman forlangte timeout. En scoring af SønderjyskEs Leonora Demaj indikerede, at timeouten havde en effekt, men Aalborg-pigerne svarede stærkt igen, og Julie Aagaard kunne gøre det til stillingen 10-3 efter 17 minutters spil.

Resten af halvlegen bød dog på alt for ukoncentreret og utålmodigt forsvarsspil fra hjemmeholdets side, hvilket betød, at pausestillingen lød på 15-11 i hjemmeholdets favør.

Anden halvleg startede som lyn og torden. Allerede efter knap syv minutter havde Aalborg-holdet lavet syv mål, men desværre også lukket fire mål ind. Derfor tog gæsterne igen en timeout ved stillingen 22-15. Sønderjyderne vandt den næste periode 4-0, og så var det Aalborg-bænkens tur til at tage en timeout.

Afslutningen på kampen skulle vise sig at blive nervepirrende, og på trods af en udvisning til Julie Jensen med to minutter tilbage, kunne hjemmeholdet hive sejren i land på 28-27.

Kampens spiller for EH Aalborg blev Laura Damgaard, der byggede videre på sit glimrende spil fra kampen mod Skanderborg inden julepausen. Særligt i første halvleg gjorde hun ondt på sønderjyderne, og særligt i offensiven trak hun et stort læs kampen igennem.

Målscorere: Laura Damgaard 7, Line Berggren Larsen 6, Julie Aagaard 4, Julie Jensen 4, Caroline Mose 4, Kaja Kamp 3


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Duppen-Bingo

Duppen-Bingo

Mød os på Facebook

Kommunikation og hjemmeside ©2015 - JEPPE.DK