Foran ved pausen, bagud til sidst

6. september 2018

Der var meget stille i Nørresundby Idrætscenter i går efter kampen mod Aarhus United. I lang tid så det ud til at EH var ved at stemple ind med den første sæsonsejr i HTH-ligaen, da hjemmeholdet kunne gå til pause med en føring på 3 mål og et generelt overtag i spillet.

I 2. Halvleg blev der begået flere fejl i takt med at trætheden meldte sig, hvilket desværre også betød færre mål til hjemmeholdet. Selvom EH var foran indtil halvvejs inde i 2. halvleg, løb kræfterne til sidst op og ganske få små momenter i kampens slutfase betød at Aarhus stod tilbage med en sejr på 21 – 18.

Til Nordjyske udtaler Cheftræner Karen Brødsgaard:

“.. Men det sidste kvarter bliver det hele en smule stresset. Det er som om, at vi hele tiden vil gøre tingene hurtigere, end vi kan, og det var der egentlig ikke nogen grund. Vi spiller forrygende i forsvaret igennem hele kampen, og det ser virkelig godt ud, men vi får for lidt ud af vores kontrafase, og det koster. Men jeg kan godt afsløre, at det er en skuffet flok, der sidder inde i omklædningsrummet efter kampen, for vi havde virkelig håbet, at det her skulle blive til point.”

Laura Damgaard blev kåret som kampens spiller og modtog blomster fra Le Fleur Blomster i Vestbjerg.

Truppen skal i aktion igen allerede Lørdag hvor turen går til Esbjerg. Den kamp kan følges via livescore på Tophåndbold.dk fra kl. 15:00.

Se billeder fra kampen her via EH Aalborg Support.

Nordjyskelæs hele artiklen her.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018