Flot udtryk mod to af ligaens tophold

16. september 2018

– I sæsonens 4. og 5. kamp var der skruet en tak op for modstanden da turen først gik til Esbjerg på udebane og derefter Odense på hjemmebane. I Esbjerg leverede holdet en flot indsats og kom fra Vestjylland med et beskedent nederlag, hvor truppen med undtagelse af en kort måltørke i 2. halvleg, var med i hele kampen.

Igår, Lørdag gjaldt det så Jan Pytlick´s tropper fra Odense Håndbold. Udenfor stregerne havde kampen en sjov sidehistorie, da det var første gang at Brødsgaard og Pytlick stod overfor hinanden som respektive cheftrænere på hvert deres hold i HTH-ligaen, efter OL triumfen i 2000 og igen i 2004.

EH fik en hård start på kampen og var efter få minutter bagud med 0-5, men kæmpede sig tilbage med fightervilje og gav Odense hæderlig modstand resten af kampen. Kampens spiller blev Line Berggren Larsen.

Cheftræner Karen Brødsgaard var efter kampen tilfreds med udtrykket og udtalte til Nordjyske Medier:

“Det er klart, at skal man følge med et hold som Odense, så skal man gå 100 procent ind i hver eneste aktion. Om det er en finte et skud eller en tackling, og det er svært at holde det igennem en hel kamp. Men jeg synes hele tiden, at man kan se, at vi rykker os. Defensiven står godt, og nu er vi ved at få både første- og anden-fasen med i angrebsspillet”.

 

Næste hjemmekamp mod København Håndbold spilles Onsdag d. 3/10 kl. 18:30.

Køb billet her!

 

Læs begge artikler fra kampen her:

Kamp artikel (Nordjyske)

Reaktion Karen Brødsgaard (Nordjyske)

 

TRYK HER for at se billeder fra kampen.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018