Flere trådte til mod Aarhus i smalt nederlag

9. januar 2020

Onsdag d. 8. Januar var tiden kommet til årets første udebane kamp. Modstanderen hed Aarhus United som forud for kampen lå placeret midt i tabellen. Aarhus har tidligere været en svær modstander for EH Aalborg og dertil var der dagen forinden dårlige nyheder i form af en skadespause til Line Berggren Larsen. Line pådrog sig en ledskade i kampen mod Holstebro som vil kræve en operation og op til 6 uger med venstre hånd i gips.

Med Line´s fravær var der behov for at andre trådte til, hvilket også tydeligt kunne ses i kampens indledning. Hanna Åhlen, Jenny Carlson og Cecilie Mørch Hansen var i stort spillehumør og lavede mange flotte og hidtil usete kombinationer som resulterede i mål. De to hold fulgtes ad det meste af halvlegen men mod slut fik hjemmeholdet et lille overtag, hvilket betød at Aarhus gik til pause foran 14-11.

Efter pausen fik EH Aalborg igen kontakt og kampen var tæt og skulle afgøres indenfor de sidste 10 minutter. Holdet havde i flere omgange muligheden for at skabe balance i regnskabet, men brændte chancer i de afgørende momenter betød at hjemmeholdet kunne køre sejren hjem til 29-25. Et resultat som ikke helt var retvisende for en ellers meget tæt kamp.

I næste opgør venter Horsens på udebane som i øjeblikket indtager ligaens 14. plads.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018