Forbedring i sæsonens første returopgør

15. november 2018

Onsdag d. 14. November var tiden kommet til første halvårs sidste kamp i HTH-ligaen før vinterpausen. Samtidigt var det EH Aalborg´s første returopgør i ligaen mod TTH Holstebro som senest vandt sæsonpremieren og dermed en mulighed for at vurdere fremgangen siden holdets nye tilværelse i landets bedste række.

Lidt over 1200 gæster havde fundet vej til Gråkjær Arena som kunne se hjemmeholdet komme godt fra start. EH Aalborg har i de seneste kampe startet godt, men i gårdagens kamp tog det et par minutter for holdet at finde hinanden, men derefter kom EH Aalborg ind i kampen og var også i en kort periode foran mod hjemmeholdet. Dog trak Holstebro påny fra, men en scoring i de døende sekunder af tilbagevendte Julie Aagaard betød at holdene gik til pause adskilt med 3 mål.

TTH Holstebro fortsatte dominansen i 2. halvleg men EH Aalborg kom bedre og bedre med i kampen og traditionen tro skulle vinderen findes i den sidste del af kampen, hvor hjemmeholdet desværre trak det længste strå efter et par kampafgørende redninger fra kampens spiller og TTH´s målvogter Sara Kececi. Dermed endte kampen 25-23 til hjemmeholdet efter en spændende afslutning.

EH Aalborg overvintre på 14. pladsen efter at Ajax København tog sæsonens 2. sejr i nøgle kampen mod Skanderborg i bunden af tabellen. En tiltrængt pause venter vores smalle trup og vi håber at se flere af vores skadede spillere tilbage på banen i det nye år.

Artikler fra kampen:

https://nordjyske.dk/nyheder/sport/eh-aalborg-paa-aergerlig-juleferie-havde-chancen-for-point/b0852e66-70bc-42ec-9614-9c1d5844d353

https://nordjyske.dk/nyheder/sport/eh-aalborg-profil-tanken-loeb-tom/700fa019-7fe4-4b59-bd45-cd6d2775a89a


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018