Vi er igen ramt af en håndbold suspendering på baggrund af COVID-19

31. oktober 2020

De seneste skærpede retningslinjer betyder desværre at 1. Division for Dame- og Herre håndbold er blevet suspenderet. Dermed rammes EH Aalborg igen hårdt af den igangværende sundhedskrise, både i forhold til vores hjemmekampe og øvrige aktiviteter i klubben for tilskuere og samarbejdspartnere. Samtidigt påvirker de udvidet retningslinjer også dagligdagen for trænerteam og spillertrup, idet  træningen må tilpasses for at opfylde de nye restriktioner. I indslaget fra Tv2Nord udtaler Direktør Henrik Skals sig om betydningen og konsekvenserne af at EH Aalborg endnu en gang er ramt af  en suspendering af turneringen og øvrige aktiviteter.

“Det er klart, at det betyder rigtig meget for os, og vi balancerer os, hvilket jeg forestiller mig mange andre sportsklubber også gør, på en knivsæg, og det kan meget nemt falde ud til den forkerte side.  Vi synes, at det her rammer os rigtigt hårdt..”

Også Cheftræner Allan Heine sætter ord på betydningen af de nye retningslinjer:

“Vi vil rykke op, og det har været et altoverskyggende mål fra første dag, og det går vi stadigvæk efter, selvom vi har fået et setback med de nye retningslinjer.”

Se det fulde indslag i videoen herunder:

Kilde: Tv2 Nord


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018