Hadsten Håndbold – EH Aalborg 23-28 (10-14)

5. november 2017

Der var lagt op til et topbrag lørdag eftermiddag, da EH Aalborg var taget til Hadsten, som inden opgøret var ubesejret med 7 sejre i lige så mange kampe.

Efter blot 22 sekunder kunne Julie Aagaard bringe Aalborg-holdet foran med 1-0. Hadsten formåede dog for alvor at kaste grus i Aalborgs forsvarsmaskine, hvorfor en timeout var nødvendig efter 10 minutters spil ved stillingen 6-4 til Hadsten.

9 minutter senere måtte hjemmeholdet tage timeout, da Julie Jensen igen havde bragt Aalborg i front med 9-8 efter knap 20 minutters spil. Aalborg-pigerne fortsatte ufortrødent med at fighte videre, og de kunne derfor gå til pause i overtal og med en føring på 14-10.

Anden halvleg startede i et hæsblæsende tempo, og Hadsten havde alvor fået blod på tanden. De første 14 minutter i anden halvleg endte således 9-7 til Aalborg.

Det duftede derfor for alvor af to point, men så valgte Aalborg-holdet at stoppe med at score, og samtidig kom Hadsten for let til fadet. Scoringspausen varede i hele 10 minutter, hvor endnu et straffekast blev brændt, før Kaja Kamp kunne gøre det til 24-22 i nordjysk favør.

Samtidig var Ana Vojcic kommet ind i stedet for en ellers velspillende Mie Krogh Larsen i målet. Det tvang Hadsten til at holde en scoringspause, og igen var der aalborgensiske scoringer på menuen. 4 mål på under 3 minutter lukkede kampen, som endte med en sejr på 28-23 til EH Aalborg.

Målscorere: Kaja Kamp Nielsen 8, Julie Jensen 5, Julie Aagaard 5, Laura Damgaard Lund 4, Emma Steffin 4, Line Berggren Larsen 2


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

Duppen-Bingo

Duppen-Bingo

Mød os på Facebook

Kommunikation og hjemmeside ©2015 - JEPPE.DK