Herning-Ikast på udebane

11. oktober 2018

Onsdag d. 10. Oktober gik turen til Ikast hvor Herning-Ikast ventede i HTH-ligaen. EH fik en hård start på kampen både på måltavlen og på banen hvor Laura Damgaard måtte modtage behandling efter et hårdt slag i ansigtet.

Efter den første timeout fik EH bedre kontakt og holdene fulgtes af mod halvlegen, hvorpå Herning-Ikast dog trak fra de sidste minutter før pausen efter en række uheldige tekniske fejl og skudforsøg fra EH.

Cheftræner Karen Brødsgaard gav masser af spilletid til #1 Mie Krogh som greb chancen og leverede flere flotte redninger i træk. Desværre var der fortsat scorings vanskeligheder i modsatte ende af banen, så EH måtte gå fra banen med et nederlag på 31-19.

Billeder fra kampen

Nordjyske artikel fra kampen

På Onsdag spiller EH Aalborg igen på hjemmebane når Viborg HK kommer på besøg i Nørresundby Idrætscenter. Køb billetter til kampen her!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

Kurv

Mød os på Facebook

Følg os på Instagram

  • Ugen startede med en god gang kanel til vores kære fødselar Sara, som i weekenden fyldte 25🇩🇰🇩🇰🇩🇰 Derefter var vi en tur på @cafepeaceaalborg, hvor vi blev lækkert bespist 😍 Inden turen gik i bio for at se Journal 64 🎬

Efter en god træning i dag, er vi max klar til kamp i morgen 👊🏼👊🏼 #endelafehaalborg

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018