København Håndbold tog sejren efter 60 minutters intens fight

23. januar 2020

Onsdag d. 22. Januar var det blevet tid til årets første kamp på den vante hjemmebane i Nørresundby Idrætscenter. Modstanderen hed København Håndbold, som kom med et overraskende nederlag til Aarhus United i deres seneste kamp. Samtidigt ønskede EH Aalborg at sætte et aftryk på kampen og vise et stærkt fællesskab og sammenhold efter det foregående nederlag til Horsens hvor uskarpe beslutninger og tekniske fejl kostede dyrt.

Men københavnernes tørst efter revanche var til at få øje på. København Håndbold startede i et hæsblæsende tempo og allerede efter 10 minutters spil stod den 2-7 i gæsternes favør. På trods af en god periode for EH Aalborg var de 5 måls forskel også realiteten efter de første 30 minutters spil da de to hold gik til halvleg ved 10-15.

I 2. Halvleg kom København igen bedst fra start og kampbilledet fortsatte dermed som fra første halvleg og særligt i kontraen var gæsterne effektive. København Håndbold kørte ufortrødent på selvom afstanden blev større hvilket betød at ligaens nummer 2. Kunne gå fra banen med 2 sikre point og en sejr på 32-24.

EH Aalborg ligger fortsat på 12. Pladsen efter opgøret og i næste kamp venter endnu en svær modstander når turen går til Esbjerg i et opgør mod ligaens nummer 1.

Foto: EH Aalborg Support


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018