Landsholdsspiller gjorde det svært for EH Aalborg

18. januar 2020

Fredag d. 17. Januar spillede EH Aalborg sæsonen 19/20 returopgøret mod Horsens. Efter en hjemmebane sejr i første halvdel af sæsonen var tiden nu kommet til det vigtige returopgør i Horsens. Både EH Aalborg mandskabet og Horsens havde set frem til dagens nøglekamp hvor to vigtige point var på spil.

Forud for kampen havde Horsens inviteret til gratis kamp for at få skabt en solid kulisse for opgøret, hvilket 861 tilskuere havde benyttet sig af. Om dette var årsagen er uvist, men faktum er at EH Aalborg fik en utrolig svær start på opgøret og efter 15 minutters spil stod der 9-2 til hjemmeholdet. Derfra blev det en hård kamp om at komme tilbage i kampen og kortvarigt var afstanden nede på 2 mål, men Horsens trak igen fra og gik til pause foran med 15-9.

I anden halvleg fortsatte EH Aalborg med at jagte hjemmeholdet, men den svenske profil Melissa Petrén gjorde det svært at skabe kontakt med hendes i alt 14 mål. Derfor endte det med et nederlag på 30-24 hvilket dog ikke ændre på de to holds interne placering i tabellen. Horsens indtager efter sejren ligaens 13. plads med 4. point, samme antal som Skanderborg på 14. pladsen mens EH Aalborg befinder sig på 12. pladsen med 5 point.

D. 22. Januar gælder det næste hjemmebane opgør når København Håndbold kommer på besøg. Billetter til den kamp kan købes her!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018