LIGA, LIGA, LIGA!

14. april 2019

Lørdag aften sikrede EH Aalborg overlevelse i landets bedste række, HTH-ligaen. Ikke på baggrund af resultatet i hjemmekampen som i anledning af Svane Cup blev spillet i Gigantium, men derimod grundet Randers HK´s sejr over Ajax København forud for kampen mod Silkeborg Voel. Da Randers vandt er EH Aalborg nu sikre med de hidtil 4 point som holdet samlede sammen i kvalifikationsspillets 2 første kampe mod Ajax København og Skanderborg Håndbold.

Silkeborg gik ind til kampen som favoritter efter deres 2 sejre over EH Aalborg i løbet af sæsonen og selvom sæsonens altoverskyggende mål blev indfriet før kampstart, var det alligevel et meget motiveret EH hold der stod klar til kamp Lørdag aften. Kampen blev en tæt affære, hvor kun et enkelt mål var eneste forskel da de to hold gik til pause.

I 2. halvleg skiftedes de to hold til at have føringen og kampen bølgede frem og tilbage. Med 5 minutter tilbage af kampen var stillingen 24-24, men i de afgørende momenter stod stolpen desværre i vejen i 2 omgange og Silkeborg kunne derfor ånde lettet op og tage hjem med en sejr på kun et enkelt mål til stillingen 25-26. Dermed måtte spillertruppen se sig slået med ét mål for 5. gang i sæsonen, men modsat de andre kampe fortog skuffelsen sig hurtigt da EH Aalborg Support skød konfettikanonerne af.

Onsdag venter den sidste kamp i kvalifikationsspillet mod Randers HK på udebane.

 

Artikler fra kampen:

Nordjyske

Tv2 Nord

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018