MÅLFARLIG HØJRE BACK VENDER HJEM !

14. maj 2017

Julie Jensen har de sidste par sæsoner været længere nord på i Vendsyssel Håndbold hvor hun har fået etableret sig i 1. division, taget ansvar og vist at der sidder en målfarlig venstrehånd på hende.

Julie siger:”Jeg synes EH har fået etableret sig godt i 1. Division, og har gjort god figur, også har de et rigtig spændende projekt, hvor alt tiltaler mig – lige fra træner, spillere, ledelse og folk der trofast følger med på lægterne. De har gode ambitioner som jeg gerne vil være med til at indfri.
Desuden kender jeg alt og alle omkring EH, og jeg ved, at det er en klub og piger, der vil give deres højre arm for at nå de mål, som de har sat sig for.
Derudover er det et utrolig dejligt sted at være, man føler sig altid velkommen. Samtidig er jeg helt overbevist om, at jeg i EH kan rykke mig som håndboldspiller, da de har et godt træningsmiljø, hvilket er afgørende for mig, da jeg stadig er ung og har en masse at lære endnu. Også har det aldrig skadet noget at komme hjem til det sted, hvor hele ens håndboldkarriere startede, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage.”

Vi i EH Aalborg er glade for at en spiller som Julie Jensen vælger at vende hjem. Hun har udviklet sig meget de seneste to sæsoner og havde flere tilbud fra både danske og udenlandske klubber.

Fakta: Julie er 21 år. Starter på lærerseminariet til sommer. Scoret 117 mål på 25 kamp i sæsonen 16/17.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

Duppen-Bingo

Duppen-Bingo

Mød os på Facebook

Kommunikation og hjemmeside ©2015 - JEPPE.DK