Nederlag til de danske mestre & debut til Askvist

22. september 2019

Lørdag kom Team Esbjerg på besøg i Nørresundby Idrætscenter til opgøret i 5. runde af HTH-ligaen. Esbjerg kom til Aalborg med ønsket om at rejse sig efter midtugens pokaldrama hvor Final 4 glippede efter en dramatisk kamp. Gæsterne var store favoritter på trods af afbud fra holdets største stjerne Estavana Polman. Kampens indledning bød på en række fejl fra begge hold hvilket betød at der kun var scoret 4 gange efter de første 11 minutter. På trods af en føring på 3 mål lykkedes det EH Aalborg at holde kontakt med modstanderen hvilket betød at de to hold gik til pause kun adskilt med et enkelt mål.

EH Aalborg havde i anden halvleg problemer med at holde fast i Esbjerg og i takt med at kræfterne begyndte at slippe op kunne Esbjerg stille og roligt udbygge føringen. Der var blevet plads til Laura Askvist på holdkortet på baggrund af et afbud fra Mie Krogh Larsen og i anden halvleg blev Laura, som er en del af udviklingstruppen, skiftet ind til liga debut. Laura leverede en flot indsats hvilket blandt andet indebar en redning på straffekast.

Esbjerg kørte en sikkert sejren i hus med 29-20 og dermed befinder EH Aalborg sig i skrivende stund fortsat på 9. pladsen i HTH-ligaen med 3 point efter 5 kampe.

Billeder fra kampen kan ses her (EH Aalborg Support)
Kampartikel fra Nordjyske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018