Nederlag til København Håndbold

14. september 2019

Efter en flot start på sæsonen med en sejr, et uafgjort resultat og et nederlag, var det Fredag aften blevet tid til sæsonens hidtil største test mod topholdet fra København. København har selv haft lidt startvanskeligheder i den nye sæson og derfor var Aalborg udset sig som en vigtig nøglekamp til at komme tilbage på sporet for klubben fra hovedstaden. 

Forud for kampen lå de to klubber tæt i tabellen og dette billede skulle også vise sig på banen i første halveg. EH Aalborg var godt med fra start i kampen og specielt i første halvdel af halvlegen var angrebet utrolig træfsikre. København Håndbold som var storfavoritter til kampen kunne derfor kun gå til halvleg foran med en spinkel føring på 18-16. 

(Foto af Dan Eugen Nielsen / Dan Eugen Photography)

Selvom det lykkedes EH Aalborg at få scoret det første mål i anden halvleg fik København overtaget i spillet og begyndte at udbygge føringen. I perioder af 2. Halvleg formåede EH at holde kontakt til Københavnerne hjulpet godt på vej af de to målvogtere Emma Friberg og Mie Krogh Larsen. Men desværre kunne mulighederne ikke overføres i angrebet hvor der i perioder var langt mellem målene til EH. Til sidst trak København Håndbold fra og kunne dermed sikkert tage de 2 point med en hjemmebane sejr på 35-23.

 

Kom og støt holdet når vi tager imod Team Esbjerg i vores næste hjemmekamp – Lørdag d. 21. September i Nørresundby Idrætscenter. Køb billetter her!

 

Tryk her for at læse Nordjyskes (plus) artikel fra kampen.

(Foto af Dan Eugen Nielsen / Dan Eugen Photography)

(Foto af Dan Eugen Nielsen / Dan Eugen Photography)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018