Nederlag til Silkeborg VOEL for tomme tribuner

8. marts 2020

Fredag d. 6. Marts bød på sidste kamp i 23. Runde af kvindernes bedste håndboldrække og samtidigt en dag der vil blive huske overalt fremover. Kampen stod mellem EH Aalborg og Silkeborg VOEL og i det første opgør var EH kun 1 mål for at tage point med hjem fra VOEL, så der var blevet set frem til dagen med spænding blandt fans og tilskuere. Men, som det sikkert ikke er gået nogens næse forbi, indkaldte Statsministeren samme dag til et pressemøde som skulle vise sig at påvirke sport- og oplevelsesbranchen markant.

En række tiltag skulle iværksættes nationalt for at begrænse og nedsætte smittehastigheden af den meget omtalte CoV2019 virus, bedre kendt som Corona virusen. På baggrund af det pressemøde sendte Divisionsforeningen i håndbold en række anvisninger til alle liga- og 1. divisions-klubber omkring afvikling af kampe. Derfor valgte EH Aalborg´s bestyrelse at lukke dørene for dagens opgør på baggrund af den klare anvisning fra Divisionsforeningen og Dansk Idrætsforbund.

Kampen blev fløjtet igang kl. 19:30 og i den tomme hal fik EH Aalborg en god start. Holdene tog skiftevis føringen igennem første halvleg, dog uden at nogle af dem kunne få skabt en mærkbart hul til modstanderen. Efter 30 minutters spil kunne de to hold gå til pause helt lige ved 15-15. Kampbilledet fortsatte ind i anden halvleg og efter 45 minutters spil fik Silkeborg VOEL en udvisning ved stillingen 23-23. Hjemmeholdet lykkedes desværre ikke med at drage fordel af udvisningen og gæsterne kunne istedet spille sig foran med 4 mål med et par hurtige scoringer. Dermed blev kampens sidste 10 minutter et forgæves forsøg på at hente gæsterne som i sidste ende kunne spille sejren hjem med resultatet 27-33.

I næste opgør d. 21. Marts gælder det den meget vigtige kamp mod Skanderborg Håndbold på udebane. Vi opdaterer løbende omkring udviklingen i Cov2019´s påvirkning på vores hjemme- og udebanekampe.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018