Erhvervsnetværk

Erhvervsnetværket under EH Aalborg er nu kommet godt i gang.  På første morgenmøde, som Holte Vinlager lagde lokaler til i November 2018 var der 12 engagerede og entusiastiske deltagere. 

Det efterfølgende møde i EH Aalborg´s erhvervsnetværk fandt sted hos Nordjyske (Aalborg:NU) i December, hvor Mogens Bay stod klar med kaffe og morgenbrød. Det var en fornøjelse at se deltagere fra første møde såvel som nye deltagere.

EH Aalborg´s netværks møder finder som udgangspunkt altid sted på Mandage (formiddag) med cirka en måneds mellemrum. Værtskabet går på skift som indledes med et 30 minutters oplæg med udgangspunkt i en case eller problemstilling, hvorefter deltagerne diskuterer casen og kommer med input og løsningsforslag.

Det er vores intention at aktivere og skabe værdi for vores sponsernetværk som udgør en komprimeret kerne af beslutningstagere og iværksættere med forskellige kompentencer og faglig indsigt. Sammen arbejder vi mod et fælles mål omkring udvikling og vækst indenfor netværkets virksomheder, lokalområdet og EH Aalborg.

 

Finn Lange
EH Aalborg erhvervsnetværk

 

Elitehåndbold Aalborg ©2018