NY ASSISTENTTRÆNER TIL 1. DIVISIONSTRUPPEN !

16. maj 2017

Valget som ny assistenttræner for EH Aalborg er faldet på 27-årige Pernille Kjær, bedre kendt som PØ.

Cheftræner Jesper Holmris forklarer om valget af Pernille.
Pernille kender klubben og jeg er imponeret over hendes direkte tilgang. Pernille er en pige med ben i næsen som brænder for projektet og håndbolden.
Hun er ambitiøs og er klar til næste step i hendes trænerkarrieren.

Pernille siger selv: Jeg har trænet diverse bredde- og elitehold siden 2004, og brænder for håndbolden og den enkelte spillers udvikling, hvilket også har resulteret i divisionstræneruddannelsen på Aalborg trænerakademi, morgentræner for Sønderbroskolens eliteklasser og kredstræner i kreds 1 ved siden af min trænererfaring i først Aalborg DH og siden Elitehåndbold Aalborg. Jeg har selv spillet håndbold på eliteplan og har derfor både det trænermæssige og det spillermæssige kendskab til kravene og miljøet som elitehåndboldspiller. Jeg fungerer pt. som talenttræner på 3. år i DHF vest, hvilket også givet mig muligheden for at komme afsted med U17 OL-holdet til sommer i Ungarn, som jeg ser meget frem til. Sidste sæson har jeg arbejdet som sportslig ansvarlig for ungdomsafdeling i EHU, hvilket jeg glæder mig til at fortsætte med til næste sæson. Samtidig er det med stor fornøjelse, at jeg får lov at være assistenttræner for Jesper. Det bliver en spændende udfordring og jeg tror på, jeg kan lære utrolig meget af ham. Jeg har desuden fulgt mange af de talentfulde piger på 1. divisionsholdet tæt i kraft af at have trænet dem i deres ungdomsår samt spillet med dem i seniorårene, og jeg er helt klar på at rykke dem yderligere i deres individuelle udvikling som seniorspillere”.

FAKTA: Pernille Kjær, 27 år, bosat i Aalborg med job på Nørresundby Gymnasium og HF.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

Duppen-Bingo

Duppen-Bingo

Mød os på Facebook

Kommunikation og hjemmeside ©2015 - JEPPE.DK