Nykåret islandsk landsholdsspiller melder afbud

22. september 2020

 

Næste hjemmekamp: Santander 1/8 finale – EH Aalborg vs Silkeborg VOEL KFUM

Køb billetter til kampen – Tryk her!

 

Af Stefan Holmager Larsen – 

At håndboldkvinderne fra EH Aalborg har fået en forrygende start i kvindernes 1. division er ikke gået ubemærket hen. Således har det nordjyske tophold i den forgangne uge fået hele to spillere udtaget til diverse landshold.

Mens danske Emma Laursen er udtaget til Danmarks U-20-landshold, så er også Aalborgs intelligente spilstyrer Sandra Erlingsdottir inviteret til at deltage i det islandske A-landsholds forestående træningssamling.

– Jeg har været udtaget tre gange tidligere, så jeg føler, at jeg er begyndt at komme bedre med omkring holdet, så det er super fedt at blive udtaget igen, lyder det fra Sandra Erlingsdottir, som dog i samme vending har måtte melde afbud til landstræneren, grundet den igangværende corona-krise.

– Træningssamlingen er om omkring to ugers tid, men jeg kan desværre ikke deltage, for hvis jeg flyver til Island, så skal jeg først i fem dages karantæne, inden jeg kan være med, så det er virkelig ærgerligt, at jeg må melde afbud, siger islændingen, som altså må vente lidt endnu, før hun kan vise sine færdigheder frem for sine landsmænd.

Irriteret over langsomt Lyngbyspil

Heldigvis for EH Aalborg så sparede Sandra Erlingsdottir ikke just på fremvisning af talentet, da nordjyderne lørdag bankede Lyngby HK hjemme i Nørresundby Idrætscenter. Her diskede playmakeren op med at hav af både lækre indspil til stregen og fremragende udspil til fløjene, mens hun samtidig for første gang i denne sæson havde stor succes i rollen som gennembrudsspiller og målscorer.

Hele fem gange nette den blonde islænding, som dog ligesom resten af mandskabet havde problemer i kampens indledning, hvor farten – eller manglen på samme – i de københavnske gæsters spil skabte nordjyske frustrationer.

– De spillede virkelig langsomt, og selvom det nok var taktisk, så var det ikke særlig sjovt. Jeg tror, at det gjorde os lidt irriterede, hvilket fik os til at lave for mange fejl, fordi vi gerne ville op i tempo. Jeg fik også selv en skidt start på kampen, men kom ud og fik en pause, inden jeg kom ind igen, hvor vi fik spillet os godt op, lyder det fra Sandra Erlingsdottir.

Hun og resten af EH Aalborg-mandskabet går en intens weekend i møde, for allerede fredag aften klokken 19.00 spiller holdet deres næste kamp, når de i pokalturneringen Santander Cup får besøg af ligamandskabet Silkeborg Voel, mens det blot to dage senere står på topopgør i 1. divisionen, hvor holdet ude skal op i mod Roskilde.

Fotos: EH Aalborg Support


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018