Optakt: Tabellen lyver om AGF – 0 point er misvisende

9. oktober 2020

KØB BILLET TIL KAMPEN MOD AGF

LØRDAG D. 10. OKTOBER KL. 13:30 I NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

TRYK HER!

 

#LyserødLørdag

 

Af Stefan Holmager Larsen – 

Efter to ugers pause er det atter blevet tid til kamp for håndboldkvinderne fra EH Aalborg, når holdet på hjemmebane i Nørresundby Idrætscenter lørdag eftermiddag tager imod gæsterne fra AGF Håndbold. De to hold kommer til opgøret efter vidt forskellige åbninger på sæsonen. Hvor nordjyderne hidtil har vundet rub og stub, så er det blevet til lutter nederlag for holdet fra Smilets By. Alligevel forventer EH Aalborgs cheftræner ingen nem kamp mod aarhusianerne.

– At de har 0 point er ikke et billede af deres niveau, det er mere et billede af, at de har været lidt uheldige i starten. De har godt nok tabt, men det er én gang med tre mål (18-21 til Roskilde red.) og to gange med et mål (23-24 til både Gudme HK og Bjerringbro red.). Jeg har set deres kampe, og jeg vil sige, at det havde absolut ikke været urimeligt, hvis de havde vundet to kampe, siger Allan Heine med henvisning til AGF’s første tre kampe. 

Aarhusianerne skulle egentligt have spillet en fjerde kamp på hjemmebane mod Ringkøbing, men det opgør blev på grund af en risiko for coronasmitte udsat til slutningen af oktober, hvorfor holdet i tabellen mangler en kamp i forhold til modstanderne.

– Vi skal dække knaldgodt op

Lørdagens to kombattanter fra EH Aalborg og AGF har allerede stiftet bekendtskab med hinanden én gang i denne sæson, da de to mandskaber i en træningskamp tørnede sammen i Nørresundby. Ved den lejlighed vandt aalborgenserne en knusende sikker 10-måls-sejr på 34-24, hvor EH Aalborg slet og ret løb fra de hvide, men lørdagens opgør bliver næppe en gentagelse, spår Allan Heine.

– AGF var et nyt hold, på samme vis som vi også var, da vi mødte dem i træningskampen, og jeg synes, at den bar lidt præg af, at vi lige fik hul på bylden i en periode, hvor vi løb stærkt og så løb fra dem. Mit billede er, at AGF er et helt andet sted nu, og det er vi i øvrigt også, men jeg forventer meget mere af dem, end det vi så i træningskampen, lyder det fra den aalborgensiske cheftræner, som desuden forudser, at aarhusianerne, som sæsonen skrider frem, vil spille sig længere op i tabellen, end det er tilfældet nu.

– Jeg tror, at vi kommer til at se AGF i midten af rækken, for det er et hold, der er ret lige i forhold til mange af de andre midterhold. Derfor skal vi absolut være der 120 procent. Vores strategi er jo at dække knaldgodt op og så komme afsted og være hurtige og lægge pres på, og det håber vi selvfølgelig at vi kan lykkes med, siger Allan Heine.

Kampen mellem EH Aalborg og AGF Håndbold bliver spilles på lørdag klokken 13.30 i Nørresundby Idrætscenter.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018