Præsentation af EH Aalborg´s nye CSR-tiltag – Støtteforeningen QNorth

5. september 2020

EH Aalborg iværksætter nyt tiltag som skal bidrage til udviklingen af lokalområdet, både det nære område men også med fokus på regionen. Støtteforeningen QNorth vil i tråd med EH Aalborg´s visioner og værdisæt arbejde målrettet med social ansvarlighed og skabe oplevelser for børn og unge, herunder med et særligt fokus på piger. Dette vil tage udgangspunkt i en række aktiviteter med det sociale fællesskab i højsædet kombineret med læring, venskaber og fokus på foreningsliv og gode netværk. På den måde ønsker QNorth igennem aktiviteterne at introducere deltagerne for en lang række forskellige oplevelser og sportsgrene og forhåbentligt skabe interesse for at blive medlem i en af de lokale idrætsforeninger, med særligt fokus på at skabe kvindelige elite håndboldspillere. EH Aalborg ønsker at inddrage en lang række foreninger i projektet og gennem et samarbejde omkring aktiviteterne skabe interesse og opmærksomhed for foreningerne. Med denne indsats håber EH Aalborg igennem støtteforeningen QNorth at bidrage til en styrket kvindelig elitesport på tværs af sportsgrene i region Nordjylland.

To af klubbens hovedsponsorer har allerede banet vejen for at vi kan føre dette projekt ud i livet. Sparekassen Vendsyssel har været med os helt fra start og har igennem årene altid været en stor hjælp og støtte i udviklingen af EH Aalborg, hvilket endnu engang tydeligt ses med deres nye store engagement i QNorth projektet. Samtidigt er Port of Aalborg ny hovedsponsor i EH Aalborg og har foruden dette engagement også været en afgørende aktør i oprettelsen af den nye CSR indsats. Luksus Baby er samtidigt gået ind i projektet. En lokal virksomhed i vækst som har en stor social ansvarlighed og interesse for nærområdet. Luksus Baby ønsker at bidrage til at skabe muligheder for børn og unge og er passioneret omkring QNorth´s fokus på kvindesport.

Direktør Henrik Skals vil forud for EH Aalborg´s sæsonpremiere d. 6. September i Nørresundby Idrætscenter præsentere det nye projekt med deltagelse fra Sparekassen Vendsyssel Regionsdirektør Bo Bojer samt CSR Seniorkonsulent ved Port of Aalborg Ole Brøndum.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018