Pressemeddelelse

21. april 2020

Med tvangsnedrykningen kan vi konstatere, at der forsvinder ca. 50 % af det økonomiske grundlag for at drive kontrakthåndbold i EH Aalborg. Derfor må vi også mod vores vilje sige farvel til en række spillere, der har givet alt, hvad de kunne for EH Aalborg i den forgangne sæson. Det gælder foreløbigt følgende:

–          Cecilie Mørch Hansen rykker til Aarhus United

–          Hannah Åhlén rykker til pt ukendt klub

–          Mathilde Storgaard rykker til Skanderborg Håndbold

–          Line Larsen rykker til en unavngiven dansk ligaklub

Cecilie og Hannah har spillet i EH i den forgangne sæson mens Mathilde kom til klubben ved oprykningen til ligaen i 2018. Vi ønsker jer alt mulig held og lykke, og skylder en stor tak for jeres indsats. Line Larsen har fået sin håndopdragelse i EH Aalborg Ungdom og videre på 1. holdet i en meget ung alder. Det er altid meget vemodigt at sige farvel til en spiller, der har været så længe i klubben, og som har lagt så meget tid og træningsflid på ungdom og seniorholdet. Line har fightet til det sidste for EH og vi håber at Line får udfoldet sit store talent og fortsætter sin udvikling i en positiv retning i sin nye klub.

Line Larsen udtaler:

“Jeg har haft 5 fantastiske og lærerige år i Aalborg, som jeg sætter kæmpe pris på. Jeg har mødt mange skønne mennesker i min tid i klubben og jeg ved, hvor meget der bliver gjort for EH Aalborg. Derfor er jeg vanvittig ærgerlig over, at der ikke er ligahåndbold i Aalborg til næste sæson – men jeg håber og tror på, at der igen vil være det inden for den nærmeste fremtid. Om nogen fortjener klubben dette. EH Aalborg har en helt speciel betydning for mig og vil altid være min klub. Klubben har været med til at forme mig og det vil jeg kun takke for. Jeg føler, at min tid er kommet til at prøve kræfter af et nyt sted. Jeg håber ikke det er et farvel, men på gensyn.”

Sportslig hilsen

EliteHåndbold Aalborg


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018