Pressemeddelelse: Laura Damgaard forlader EH Aalborg til sommer

2. februar 2019

EH Aalborg kan ikke længere holde på HTH Ligaens topscorer, Laura Damgaard, der har søgt nye udfordringer til den kommende sæson.

Laura kom til EH Aalborg i forrige sæson, hvor hun foldede sit store talent ud i 1. division i 2017/2018 sæsonen og blev efterfølgende kåret til 1. divisions bedste spiller. Laura havde en stor andel i EH Aalborg´s succes i sidste sæson der som bekendt endte med guld og oprykning til landets bedste række, HTH Ligaen.

I indeværende sæson har Laura været særdeles værdifuld for EH Aalborg, og vi er sikre på, at hun til trods for sit klubskifte vil gøre alt for sikre EH Aalborg endnu en sæson i ligaen.

EH Aalborg har holdt meget af Laura som spiller og som menneske, og vi ønsker hende alt det bedste i sin fremtidige karriere.

Laura Damgaard siger:

“Jeg har været utrolig glad og taknemmelig for mine to år i EH Aalborg, og den måde jeg som ny spiller i klubben blev modtaget på. Jeg har haft nogle fantastiske oplevelser med pigerne på holdet og mødt en masse nye mennesker, der er 100% dedikeret til projektet. Jeg har været imponeret over det professionelle setup – allerede dengang vi spillede i 1. division – og jeg håber virkelig, det er et projekt, der fortsat får lov at udvikle sig. Derudover har det været en fornøjelse at være i byen, hvor jeg har kunnet kombinere elitehåndbold og studie på den bedst mulige måde. Jeg glæder mig til at gøre sæsonen færdig og forhåbentlig sikre Aalborg´s overlevelse i ligaen – det vil jeg gøre mit til skal lykkes.

For mig vil klubben altid være noget helt specielt, og jeg føler mig meget privilegeret, fordi jeg har haft mulighed for at være en del af rejsen de sidste to år, som har givet mig mange gode venskaber både på og udenfor banen.”

Sportslig hilsen
EH Aalborg


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

Kurv

Mød os på Facebook

Følg os på Instagram

  • @hannaahlen , @liiinelarsen og @ceciliemhansen har i dag været en tur i Odense og besøge @tv2sportdk for at lave tv optagelser til den kommende sæson 🎬📸

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018