Pressemeddelelse: Til- & afgang i trænerstaben samt oprettelse af Manager-rolle i den sportslige sektor

5. april 2019

Cheftræner Søren Fisker har meddelt bestyrelsen, at han stopper i EH Aalborg ved sæsonens udgang, da han ønsker at prøve nye udfordringer håndboldens verden. I sidste sæson førte Søren klubben til guld i 1. Divisionen med dertilhørende oprykning til landets bedste række. Efter at have indtaget en assistent-rolle i starten af sæsonen, overtog Søren igen ansvaret for truppen forud for den altafgørende kamp mod Ringkøbing, som sikrede den vigtige 13. Plads. Hele EH Aalborg vil gerne sige en stor tak til Søren for den store og succesfulde indsats og ønske alt det bedste i den fremtidige karriere.

Søren Fisker udtaler:

“Det har været en svær beslutning at forlade EH Aalborg, da jeg har haft mange gode oplevelser i klubben. Jeg har været igennem både med- og modgang, men jeg har nydt at være en del af det hele. Samarbejdet med spillerne og alle omkring holdet har været meget spændende og lærerigt for mig, og det vil jeg uden tvivl komme til at savne. Der er stadig et stort potentiale i spillertruppen, som jeg glæder mig til at følge. Det kommende trænerteam kan kun være privilegerede over at få lov til at arbejde med så stort et engagement fra alle i klubben både på og uden for banen. Derudover udmærker EH Aalborg sig ved at prioritere et professionelt setup, så spillerne har de bedst mulige forudsætninger for at udvikle sig håndboldfagligt, men også hvor hverdagen kan hænge sammen. Nu vil jeg knokle for at slutte godt af, så EH Aalborg også er at finde i ligaen i den kommende sæson”

EH Aalborg har i bestræbelserne på konstant at udvikle klubben oprettet en ny stilling i den sportslige sektor. Fremadrettet vil det sportslige ansvar blive placeret under den nye Manager. I den forbindelse er det en stor glæde, at kunne offentliggøre Morten Secher som manageren, der fremadrettet bliver manden i spidsen for den sportslige sektor. Den tidligere assistent-træner i Aalborg Håndbold og cheftræner i HC Midtjylland har været i klubbens søgelys længe på baggrund af Morten´s store faglige viden og erfaring. Morten er udset en vigtig rolle i udviklingen af den sportslige sektor, som på sigt skal gøre klubben til et etableret ligahold. Første opgave for Morten bliver i samarbejde med bestyrelsen, at udpege og ansætte EH Aalborg´s næste hovedtræner såvel som at sammensætte truppen til sæsonen 2019/20. EH Aalborg forventer at kunne præsentere en ny hovedtræner i løbet af de kommende uger.

Morten Secher udtaler om ansættelsen og den nyoprettede manager stilling:

“Jeg glæder mig rigtig meget til arbejdet i EH Aalborg, og ikke mindst at udfylde den nye stilling, som jeg ser ret enestående i Dansk Håndbold. Men oprettelsen af en manager stilling, har EH Aalborg slået sportschef rollen sammen med det øverste sportslige ansvar herunder både den administrative og den udøvende del, hvorfor vi vil arbejde med et 3 mands trænerteam, den endnu ikke ansatte hovedtræner, den kommende assisterende træner og jeg selv. Jeg synes virkelig at den konstellation og EH Aalborg´s prioritering af setuppet omkring holdet signalerer at EH Aalborg mener det alvorligt når de siger, at de over de kommende sæsoner vil etablere sig i Ligaen og skabe et enestående miljø. Jeg ser frem til at blive en del af EH Aalborg hvor jeg forhåbentlig kan være med til at fortsætte og accelerere den fremgang som klubben har været inde i de seneste år.”

Ny assistenttræner – Pernille Østergaard Kjær. Pernille bliver ny assistent-træner og er dermed tilbage efter et kort ophold i Viborg HK. Pernille var senest assistent under Søren Fisker i forrige sæson, så det bliver et særdeles velkendt ansigt der vender hjem til klubben. Pernille er kendt som en velforberedt taktikker med speciale i angrebsspillets facetter. Dette kombineret med en stor indsigt i kvindehåndbolden generelt, den nuværende trup og klubben som helhed betyder, at EH Aalborg med denne tilgang tilknytter en stor kapacitet, der kan sætte et øjeblikkeligt aftryk på spillet. Velkommen hjem PØ.

 

Sportslig hilsen

Henrik Skals


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018