Pressemeddelelse – Trænere på plads til sæson 2018-2019

6. marts 2018

EH Aalborg har indgået aftale med én ny træner og samtidigt forlænget aftalen med vores nuværende træner til den kommende sæson.
Hermed har vi det nye trænerteam klar til den kommende sæson.

Med en forventning om, at vi når vores langsigtede mål om oprykning til dameligaen i indeværende sæson, har vi skrevet kontrakt med Karen Brødsgaard til den kommende sæson. Vi i EH Aalborg er utrolig glade og stolte over, at Karen har valgt EH Aalborg som sin kommende klub som træner.
Karen har med sin professionelle uddannelse, store erfaring som spiller og senest som herretræner i Allingsås, i toppen af den bedste svenske herreliga, den robusthed og gejst som vi har ønsket at supplere vores nuværende trænerstab med.

Samtidigt er vi også meget tilfredse med, at det er lykkedes, at forlænge aftalen med vores nuværende træner Søren Fisker til den kommende sæson. Søren har sammen med Pernille Kjær gjort det utrolig godt og leder forhåbentlig EH Aalborg til de sidste nødvendige sejre for at vi gå hele vejen med oprykning til dameligaen.

Pernille Kjær forlader EH Aalborg for en stund, men vi håber hun vender stærkt tilbage til klubben med nye erfaringer og ny energi til gavn for EH Aalborg engang i fremtiden. Tak for indsatsen og held og lykke med trænerkarrieren.

EH Aalborg ser frem til, at Karen og Søren sammen løfter EH Aalborg projektet de nødvendige skridt videre for at damehåndbolden i Aalborg området igen er at finde i blandt de bedste liga klubber i Danmark.

Karen udtaler om sine nye udfordringer: ”Jeg kan lide at udvikle, se glæden når ting lykkes, men håber også, at jeg kan dele ud af min erfaring, så andre får glæde af den.

Jeg ser frem til, at lykkes med udfordringen i EH Aalborg og i at få tingene til at lykkes. Vigtigt at få damehåndbolden i Aalborg tilbage på topniveau og på landkortet igen. Min ambition er, at være med til og hjælpe til med, at få opbygget en stærk og stabil klub, efter et rigtig godt forarbejde.Mit mål med EH Aalborg er, at få skabt et stabilt liga hold, hvor spillerne får lov til at tænke selv og være med til udvikle holdet og klubben.

Mit motto: Intet vover intet vinder”

EH Aalborg ser forventningsfuldt frem til samarbejdet med Karen og Søren og den øvrige stab omkring holdet.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018