Støttekampagne – Sammen i modvind

Efter en storm af modgang som konsekvens af den verdensomspændende krise, står vi nu som klub overfor store sportslige og økonomiske udfordringer.

Foruden den sportslige tvangsnedrykning (vi har pt. en igangværende appelsag) og dens betydning for klubbens økonomi, har vi på baggrund af aflyste kampe mistet billetindtægter, samtidigt med at flere planlagte indtjenings aktiviteter er blevet aflyst. Vi har selv måttet aflyse flere aktiviteter, såvel koncerter som det at hjælpe til “Vi elsker 90erne” som hvert år indbringer et væsentligt bidrag til vores ungdomsafdeling. 

Vi agter at gennemføre næste sæson efter fuldt liga-setup og vores fantastiske hovedsponsorer Sparekassen Vendsyssel, LO Aalborg og 3F Aalborg er alle med på missionen. Vi arbejder hver dag for at skabe rammerne for at dette skal lykkes og vi får brug for al den støtte vi kan få for at komme i mål. 

Udenfor banen har vi i den seneste tid været igang med at iværksætte en række nye langsigtet tiltag som betyder at klubben kan tage det næste skridt i udviklingen. Men på trods af dette står vi her og nu i en svær situation, som vi skal igennem for på sigt at realisere vores planer og drømme. Derfor vi et bidrag af en hver størrelse have en enorm betydning for os som klub og for den videre udvikling af kvindehåndbold på eliteplan i Aalborg og Nordjylland. 

Du kan støtte os ved at sende dit bidrag til MobilePay 47643. Herunder kan du se vores støttepakker og hvilke fordele de indeholder. Du kan fx allerede nu sikre dig dit sæsonkort til næste sæson for kun 295kr. og samtidigt modtage en VIP-billet inkl. spisning til vores første hjemmekamp.

 

MED HJERTET – Støt med 100kr. – Scan QR koden på billedet eller MobilePay 100 kr. til 47643

(Tryk på billedet eller HER for at læse mere om denne pakke og dens indhold)

 

FAN – Støt med 295kr. – Scan QR koden på billedet eller MobilePay 295 kr. til 47643

(Tryk på billedet eller HER for at læse mere om denne pakke og dens indhold)

 

BUSINESS – Støt med 3999kr. – Scan QR koden på billedet eller MobilePay 3999 kr. til 47643

(Tryk på billedet eller HER for at læse mere om denne pakke og dens indhold)

 

***O.B.S. Har du givet et bidrag på 100, 295 eller 3999kr. og dermed købt en støttepakke, bedes du sende screenshot af MobilePay overførslen til sk@ehaalborg.dk

 

 

Tak for din støtte!

 

Elitehåndbold Aalborg ©2018