Sejr i kvalifikationsspillets første kamp

31. marts 2019

Lørdag var tiden kommet til kvalifikationsspillets første hjemmekamp hvor modstanderen hed Ajax København i sæsonens tredje interne opgør. EH Aalborg gik som det eneste hold i puljen ind til den afgørende fase med 0 point, så den første hjemmekamp var udset som en vigtig nøglekamp i jagten på at spille sig væk fra sidstepladsen. Det var et motiveret hjemmehold der stod klar til at tage imod klubben fra hovedstaden og truppen virkede fast besluttet på at tage revanche efter sidste nederlag hvor en dårlig første halvleg blev afgørende.

I kampens indledning var det tæt på at ligne en deja vu oplevelse i forhold til sidste kamp. Ajax kom bedst fra start og EH Aalborg måtte hænge i for at afstanden ikke blev alt for stor. Men Emma Friberg holdte EH Aalborg inde i kampen og i angrebet kom der bedre styr på tingene, hjulpet godt på vej af flotte indspil til streg spillerne. Dermed kunne EH Aalborg gå til pause foran med et enkelt mål.

I 2. Halvleg fortsatte overtaget for hjemmeholdet og flere af truppens spillere bød sig til for at komme på scoringstavlen. Særligt Julie Aagaard spillede en stor kamp med hendes 7 fuldtræffere. Julie er ekspert når det kommer til afslutninger i det korte hjørne af målet og gæsternes målvogter måtte flere gange se overraskende til når nettet blaffede via en bold der sad klistret op af stolpen. Ajax forsøgte sig til sidst med mandsopdækning af Laura Damgaard og Line Berggren Larsen, hvilket så ud til at have en effekt i starten, men Søren Fisker stod klar med modtrækket og sendte en ekstra markspiller på banen og fik genskabt kontrollen. Dermed kunne Line Berggren Larsen med 5 sekunder tilbage score til kampens resultat 25-22.

En fantastisk Lørdag i Nørresundby Idrætscenter hvor det blev til 3 sejre i 3 opgør da EH Aalborgs U16 & U18 hold forud for kampen begge vandt deres kampe. Der skal også lyde et stort tillykke til U18 spilleren Mathilde Bach som igår fik ligadebut.

Næste hjemmekamp spilles i Gigantium d. 13. April hvor Silkeborg-Voel kommer på besøg. Visse IF afholder Svane Cup og i den forbindelse har EH Aalborg valgt at støtte op om moderklubben og turneringen ved at spille ligakampen som del af Svane Cuppens program. Der vil være gratis entré sponsoreret af Sparekassen Vendsyssel. Mere information omkring Svane Cup findes på www.visse-if.dk.

 

Nordjyske – Kampartikel

Billeder fra kampen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018