Sejr på hjemmebane mod Randers HK

1. februar 2019

Efter en hård start på 2019 mod modstandere fra toppen af tabellen, bød Januar måneds sidste dag på et opgør mod Randers HK som har haft en udfordrende sæson med spillerafgang og svingende resultater. I seneste runde lykkedes det Randers at besejre Viborg HK og derfor var gårsdagens kamp udset sig til at være en kamp hvor Randers skulle videre og begrave krisen.

Samtidigt havde EH Aalborg glædet sig til kampen mod en mere spiselig modstander end det ubesejrede tophold Odense og pokalvinderne fra Nykøbing Falster m.f. Cheftræner Karen Brødsgaard havde forud for kampen italesat dette samt forventningerne om et tæt opgør. I sæsonens første opgør mod Randers måtte EH Aalborg tage hjem med et nederlag på kun et enkelt mål og der var derfor lagt op til et spændende opgør til revanchekampen.

Og EH Aalborg fik revanche! Der var ild i øjnene på spillerne og en fornemmelse af at ingen i truppen ville acceptere at gå fra banen uden point. EH Aalborg var foran fra starten af kampen og dette var billedet igennem hele kampen med undtagelse af få korte perioder hvor Randers var foran med et enkelt mål.

Men for det meste var hjemmeholdet foran med 1 og 2 mål og hver eneste taktiske ændring fra Randers i forsøget på at komme ind i kampen blev konstant til et modtræk på trænerbænken fra Karen Brødsgaard og Søren Fisker. EH Aalborg spillede i perioder med to stregspillere i overtal, uden målvogter i undertal og dette kombineret med timeouts i afgørende momenter af kampen gjorde at EH Aalborg hele tiden havde det taktiske overtag.

Med 20 sekunder tilbage af kampen sikrede Line Berggren Larsen sejren med sin scoring til 26 – 24 og så kunne jublen bryde løs blandt størstedelen af de 589 fremmødte tilskuere. Et flot fremmøde af udeholdets fans samt godt 100 gæster fra EH Aalborg´s samarbejdsklubber betød at der i går blev sat ny tilskuerrekord for indeværende sæson. Tusind tak til fans, tilskuere, sponsorer og frivillige der var mødt op for at støtte holdet med positiv energi der resulterede i sæsonens første hjemmebane sejr.

Billeder fra kampen:

Tryk her!

Artikler:

Nordjyske

Tv2 Nord

Tv2 Håndbold


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018