Sejr på hjemmebane over Horsens Elite

8. september 2019

Efter en sæsonpremiere på hjemmebane med et skuffende resultat mod Aarhus United var det Lørdag blevet tid til at EH Aalborg skulle rejse sig igen, denne gang mod Horsens Elite. Det var samtidigt første gang at EH Aalborg skulle møde nyoprykkede hold under det nye projekt, Horsens Elite. Forud for kampen havde Manager Morten Secher til dagens kampoplæg udtalt at kampen mod Aarhus havde resulteret i en skuffet trup og trænerstab der kunne konstatere at indstillingen havde været under det niveau kollektivet indbyrdes forventer af hinanden. Derfor var der blevet brugt energi på at se fremad og fokusere 100% på at være klar fra første fløjt til dagens kamp. 

Det var en tydeligt motiveret trup der løb på banen og kampen startede med stor energi og vokal fra hjemmeholdet. Dette betød dog en tidlig 2 minutters udvisning til Mathilde Storgaard efter få sekunder af kampen da dommerne vurderede at hjemmeholdets nummer 20 tog lidt for hårdt fat i forsvaret. Udvisningen gav Horsens en lille fordel i kampens indledning, men da EH igen var fuldtallige og havde fået styr på aftalerne begyndte spillet at gå hjemmeholdets vej. Efter 10 minutters spil lukkede Jenny Carlson hullet til Horsens med en scoring til 4-4 inden selvsamme Mathilde Storgaard bragte EH Aalborg foran med 5-4 og 6-4. Derefter førte EH Aalborg hele vejen til pausen og efter de første 30 minutter viste tavlen 11-8.

Efter pausen kom EH Aalborg bedst fra start men kortvarigt var føringen nede på 2 mål, inden EH Aalborg stille og roligt begyndte at udbygge føringen. Emma Friberg stod en fantastisk kamp i målet og leverede store redninger i de få momenter hvor Horsens kunne ane chancen for et comeback. Dette udmøntede sig i en redningsprocent på 46% og samtidigt en fortjent kåring som kampens EH spiller. En ære som Emma dog måtte dele med en storspillende Line Berggren Larsen der scorede 8 mål i dagens opgør. Kampen endte 22-17. Dermed er EH Aalborg på en øjeblikkelig 6. Plads i HTH-ligaen med 3 point i 3 kampe, inden der venter tre store udfordringer mod København Håndbold, Team Esbjerg og Viborg HK i de kommende spillerunder.

Artikler og billeder fra kampen

Nordjyske (Plus)
DitAalborg.com
Europamester
Billeder –  EH Aalborg Support


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018