Smalt nederlag i Skanderborg

29. oktober 2018

Lørdag d. 27. Oktober skulle EH Aalborg forsøge at fortsætte det gode momentum efter holdet i sidste runde besejrede Ajax København med 10 mål. Dagens opgave var Skanderborg Håndbold, som i dagens anledning ikke spillede på deres nye hjemmebane, men derimod havde genåbnet “Cigaræsken”, som den gamle håndboldhal populært kaldes.

EH Aalborg har gode minder fra den hal, hvilket kom til udtryk i en flot start på kampen. Efter halvlegen begyndte Skanderborg at spille i overtal uden målmand hvilket gjorde at de stille og roligt kom tilbage i kampen. Med få minutter igen stod det helt lige og med 3 sekunder tilbage afgjorde Skanderborg kampen med en scoring til 22 – 21. Derved går EH Aalborg for anden gang i sæsonen fra banen med et nederlag på kun ét mål.

Søndag d. 4. November kommer Ringkøbing Håndbold på besøg i Nørresundby Idrætscenter hvilket samtidigt er efterårets sidste hjemmekamp. Vores Top-Sponsor Aalborg Forsyning giver indgang og frokost til de første 150 tilmeldte og vi håber på stor opbakning når endnu en af sæsonens helt afgørende nøglekampe venter. Se deres Facebook side for mere information:

 

Aalborg Forsyning på Facebook

Artikler og billeder fra kampen:

Nordjyske

Tv2 Nord


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018