Smalt nederlag til pokalmestrene i årets sidste kamp

14. november 2019

Onsdag d. 13. November spillede EH Aalborg sidste kamp i 2019 inden vinterpausen og verdensmesterskabet i håndbold i Japan. Modstanderen var Nykøbing Falster som senest var på besøg kort tid før sæsonstart i forbindelse med ⅛-dels finalen i Santander Pokalturneringen. Til dagens opgør var der fuld runde i HTH-ligaen hvilket samtidigt betød at Tv2 Sport var mødt op for at dække kampen.

EH Aalborg kom godt fra start og var godt hjulpet på vej af et veloplagt publikum der var mødt op for at se årets sidste hjemmekamp. Det lykkedes hjemmeholdet at komme foran i kampens indledning og derefter fulgte en tæt kamp i første halvlegs indledning. Undervejs kom Nykøbing Falster kortvarigt foran med 2 mål, men med 2 flotte mål fra fløjen og et straffekast var EH Aalborg hurtigt tilbage og kort før pausen scorede hjemmeholdet til 13-12 og kunne dermed gå i omklædningsrummet med en føring.

EH Aalborg kom igen godt ud efter pausen og var foran med 2 mål indtil 40 minutter inde i opgøret hvorefter en uheldig udvisning ramte hjemmeholdet. Nykøbing spillede i store dele af anden halvleg med en ekstra markspiller og dette kombineret med udvisningen betød af Nykøbing fik kontakt. Kort efter var gæsterne foran med 2 og nu var det hjemmeholdet der skulle jagte et resultat. Dette kampbillede fortsatte indtil kampens sidste 10 minutter hvor EH Aalborg igen blev ramt af en udvisning hvilket betød at føringen blev forøget til 4 mål. Hjemmeholdet fik reduceret føringen til 2 mål men med 1 minut tilbage af opgøret scorede Nykøbing Falster og lukkede derfor kampen med slutresultatet 28-31. Dermed kunne EH Aalborg gøre status på første halvdel af sæsonen som indtil videre har budt på 5 point samt det hidtil bedste resultat mod pokalvinderne fra Nykøbing Falster.

Tak for støtten til de fremmødte tilskuere og fans og vi glæder os til meget mere håndbold når HTH-ligaen starter op igen d. 4. Januar.

Foto: EH Aalborg Support (Se flere billeder fra kampens på supportklubbens Facebook-side)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018