Smalt nederlag til Viborg HK

18. februar 2019

Søndag gik turen til Viborg HK i jagten på point. Traditionsklubben fra Viborg har haft en svingende sæson hvor det blandt andet er blevet til en trænerfyring undervejs. Assistenttræner Susanne Wilbek havde forud for kampen udtalt at Viborg tog dagens modstandere meget alvorligt og i Viborg-lejren havde man bemærket EH Aalborg´s flotte præstationer mod ligaens tophold og fremhævede Laura Damgaard, Mathilde Storgaard og Julie Aagaard som spillere der skulle have ekstra opmærksomhed under dagens kamp.

Kampen blev en utrolig tæt affære hele vejen igennem. Ingen af holdene lykkedes med at skabe en solid føring selvom begge hold på skift var foran. Viborg gik til pause foran med et enkelt mål og det tætte kampbillede fortsatte i 2. halvleg og helt til slut. Hjemmeholdet´s tilhængere fik deres portion af søndags motion da de mod kampens afslutning flere gange rejste sig for at klappe hjemmeholdet til sejr men nervøst måtte tage plads igen. EH Aalborg ville ikke give op og blev ved med at holde fast så Viborg kunne ikke øge afstanden mod slutningen. Først 15 sekunder før tid var kampen afgjort da Viborg scorede til 29-27, selvom EH Aalborg igen fik scoret til kampens slutresultat 29-28.

Et tydeligt skuffet EH Aalborg hold måtte derfor for 3. gang i sæsonen gå fra banen med et nederlag på kun et enkelt mål.

 

Lørdag d. 23/2 kommer Ajax København på besøg i Nørresundby Idrætscenter. Kampen fløjtes igang kl. 15:00. Tryk her for at købe billetter til kampen!

 

Artikler fra kampen:

Nordjyske
Brønderslev Avis

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018