Spænding helt til slut mod HIH

14. februar 2019

Onsdag kom Herning Ikast Håndbold på besøg på hjemmebanen i Nørresundby Idrætscenter. Første opgør i sæsonen på udebane bød på en svær udebanekamp der endte med en sejr til Herning på 31-19. Siden da har EH Aalborg gennemgået en stor transformation og leveret flotte indsatser mod ligaens tophold, så mange havde set frem til at se fremgangen og den aktuelle form i dagens returopgør.

Og der var tydelig fremgang at spore. Truppen havde fået tanket selvtillid efter seneste hjemmebanesejr over Randers HK og de to hold fulgtes ad gennem første halvleg hvor Herning kunne gå til pause med en smal føring på 2 mål som kom sent i halvlegen.

Den tætte kamp fortsatte i 2. halvleg hvor også EH Aalborg var foran i perioder. Spændingen holdt frem til kampens slutfase hvor hjemmeholdet havde et kort udfald der betød at Herning Ikast kunne øge afstanden hvilket også betød at kampen var afgjort med godt 2 minutter tilbage. Dermed endte det 17-22 efter en kamp hvor EH Aalborg udviste en markant forskel på det nuværende niveau i forhold til niveauet i starten af sæsonen og det første opgør.

Lørdag d. 23. Februar kommer Ajax København på besøg i en af sæsonens helt store nøgle kampe på hjemmebanen. I sæsonens første opgør tog EH Aalborg begge point og efter Ringkøbings sejr over Randers kan de 2 næste hjemmekampe mod Ajax og Skanderborg vise sig at have afgørende betydning for EH Aalborg´s position i HTH-ligaen. Vi håber på masser af folk på tribunerne når vi sammen skal sende Ajax tomhændet hjem til hovedstaden.

Billetter til kampen kan findes ved at trykke her!

Reaktioner:
Nordjyske
Tv2 Nord


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018