Spillerpræsentation – Anne Brinch Nielsen underskriver ny kontrakt

27. april 2020

EH Aalborg er klar til at løfte sløret for den første spiller til sæsonen 20/21. Vi vil lave præsentation af spillere og trænere hele ugen, så følg med hver dag, hvor vi præsenterer både nye og velkendte ansigter.

Det er en kæmpe glæde at vores profil på fløjen, Anne Brinch Nielsen, har underskrevet ny kontrakt med klubben. Anne er altid i et fantastisk humør og er en fantastisk håndboldspiller der kan hive genialiteter op ad hatten når man mindst venter det. Særligt den pointgivende scoring i sidste sekund i seneste sæsons åbningskamp sidder klart i hukommelsen eller “boksebold-målet” der blev kåret som årets 2. bedste mål i HTH ligaen i 18/19 sæsonen.

Cheftræner Allan Heine udtaler:
“Jeg sætter stor pris på at Anne har valgt at blive i klubben og hjælpe til i kampen om at vende tilbage til den liga vi blev ekskluderet fra. Anne vil uden tvivl blive en stor gevinst for os i begge ender af banen.”

Anne udtaler:
“Grunden til jeg har valgt at forlænge er at jeg er utrolig glad for at være i EH Aalborg, hvor jeg trivedes både som spiller men også personligt. Ser utrolig meget frem til at arbejde sammen med Allan og alle pigerne hvor jeg forventer vi får et stærkt hold i 1.division. Derudover glæder jeg mig til udvikle mig som spiller i alle spillets facetter.”


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018