Spillerpræsentation – Islandsk landsholdsspiller på plads til næste sæson

1. maj 2020

EH Aalborg har underskrevet kontrakt med den islandske playmaker Sandra Erlingsdottir. Hun er et ungt talent på 21 år, der er en del af Islands bruttotrup og har flere ungdomslandskampe bag sig. Hun kommer fra klubben Valur Reykjavik, og skal forstærke holdet på playmaker-positionen. Hun er en meget hurtig spiller, der tænker klogt og især er skarp i sit drive op ad banen og i iscenesættelsen af de andre spillere.

Allan Heine udtaler:

”Sandra er en rigtig spændende playmaker, som jeg ser store perspektiver i. Hun er en hårdtarbejdende spiller med stor fart og et godt blik for sine holdkammerater. Der er ingen tvivl om, at hun vil blive en profil på det nye hold”.

Sandra udtaler følgende om skiftet til Aalborg:

“Im very excited for next season with EH Aalborg and to take the next step on my handball career. The team is ambitious, exciting and i’m ready to give my best for the team next season and help them team to get straight back to the top league. After speaking with Allan I think he is a very ambitious trainer and his handball culture fits me very well. Im very excited for the new challenge in Aalborg”.

Udover at spille håndbold skal Sandra også studere videre på sin uddannelse i Sports Science som fjernstudie. Vi glæder os til at se Sandra i aktion og er sikker på, at hendes kompetencer vil passe perfekt ind på holdet.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018