Spillerpræsentation: Ligaerfaring til højre back positionen

4. maj 2020

Vi er stolte over at kunne præsentere Emma Laursen som ny spiller i EH Aalborg. Emma skifter fra Silkeborg Voel og vil i næste sæson indtage højre back. Emma har en stærk venstrehånd som vi er sikre på vil bidrage til en masse mål i EH Aalborg trøjen. Emma er 20 år og er en særdeles talentfuld vindertype, der gør, hvad der kræves og forventer det samme af sine holdkammerater. Emma er noteret for 36 U-landskampe for Danmark, og har vundet bronze ved ungdoms-OL.

Allan Heine udtaler:

“Ret tidligt i vores proces fik jeg en god snak med Emma og herefter var jeg ikke i tvivl. Emma skyder godt og har ligeledes gode kompetencer defensivt. Hun er præcis den spiller vi skal bruge på vores højre back i forhåbentlig flere sæsoner.”

Emma udtaler:

Jeg har valgt at skifte til EH Aalborg, fordi jeg har fået et utrolig godt indtryk af klubben, og tror det er det rigtige valg i forhold til min videreudvikling som håndboldspiller. Jeg glæder mig rigtig meget til at udfordre mig selv i nogle nye rammer med et godt træningsmiljø samt det at flytte til Aalborg. Jeg tror på, at Allan er den helt rigtige træner for mig, der virkelig kan bidrage til min fortsatte udvikling i alle spillets facetter.  Derudover glæder jeg mig rigtig meget til at komme til en klub, hvor jeg kan få lov til at bidrage med en masse både på og udenfor banen, samt at få flere spilleminutter og mere ansvar.”


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kurv

Mød os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.

Følg EH Aalborg

Elitehåndbold Aalborg ©2018